A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Február 2.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
8 Etznab, 11 Yax, 12 Manik

Dratzo! Minden halad előre. Ezt a nagyon összetett eljárást, egy sor speciális intézkedés segítségével gondosan irányítják, hogy jól tudják kontrollálni. Adódtak olyan bankok és más intézmények szabálytalanságai, melyek az ősi családok és olyan európai királyságok felügyeletére lettek kijelölve, amik részét képezik a műveletnek. Mi arra számítunk, hogy ez az egész különleges átutalási eljárás és a kézbesítések, nem vesznek többet igénybe egy hónapnál. Egyszerűen azt kérjük tőletek, hogy maradjatok nyugodtak, és készüljetek fel rá, hogy az áldásaitok bekerüljenek védett és biztonságos bankszámlákra, amiket már privát módon előkészítettetek erre az eljárásra. A jelenlegi kormányok az utolsókat rúgják, és arra számítunk, hogy rövidesen halljuk a szükséges bejelentéseket. Ezen fejlemények sorának kell következnie, hogy kikövezzék az utat a mi első nyilvános bejelentéseink számára, a tömeges földreszállásokkal kapcsolatban. Elsőként általános magyarázatot akarunk adni nektek arról, hogy mit szándékozunk tenni. Aztán egy alapértelmezést akarunk adni nektek a mi mentori programunkról.

Már több évezredes kölcsönhatás áll fenn a felszíni emberiség, Agartha, és mi közöttünk. Ez a titkos projekt most éri el azt a pontot, ahol az könnyedén publikussá válhat. A sötét összeesküvés tudja, hogy ez a hirtelen felfedés mit is jelent. Ez az, ami azt fenyegeti, hogy összeomlik az a kieszelt birodalom, amit a második világháború óta felépítettek. Az utóbbi hatvan évben, egy titkos globális kormányzat állt fel, mely elkötelezte magát annak, hogy kialakít egy örök diktatúrát. Ezt a nagy törekvést most szétoszlatták a ti bátor és elkötelezett tetteitek, hogy a Fény napirendjét támogatjátok. Ennek a birodalomnak az emelkedő tudatossága teszi mindezt lehetővé. Ezt az eljárást az Agarthaiak azon számos tette is támogatja, melyek biztosítják, hogy egy új pénzügyi rendszer legyen az előfutára a világszinttű új kormányzásnak. Mindez azt jelzi számunkra, hogy elég hamarosan végre találkozhatunk veletek! Az összekötőink, melyek ezen csoportokon belül szolgálnak, elkötelezték magukat a győzelem iránt, és biztosak benne, hogy egy új világ fog gyorsan megmutatkozni.

Ez az új birodalom olyan, melyben megszabadultok az adósrabszolgaság béklyóitól. Érdemes megjegyezni, hogy ez az új kor pénzügyi jóléten fog alapulni. Régen azelőtt, az ősi családokat megkörnyékezték a Mesterek, hogy szolgáljanak annak a sok titkos alapnak az elraktározóiként, amiket évszázadok alatt a Mennyország felemelkedett szolgálói felhalmoztak. Ezen hatalmas aranykészletek és más nemesfémek magként szolgálnak egy olyan idő számára, amikor a pénz többé már nem a gazdagság forrása. Ez az új kor azon képességeitek elvére épül, melyek a "gazdagságotok" okai. Vannak sokan közöttetek olyanok, akik képtelenek kitörni az adósrabszolgaság és az eltérített vagyonfelosztás által rájuk rótt láncokból. Ez az új idő megváltoztatja ezt, és lehetővé teszi mindenki számára, hogy elérje pontenciálját. Ez az eljárás szabadjára engedi a felfedezések és a találmányok példátlan áradatát. Alig várjuk, hogy kivegyük a részünket abban, hogy segítsünk elérni nektek ezt a felettébb üdvözített csodát!

Ahogy elkezditek meglazítani korlátozott múltatok akadályait, emlékezzetek mélyen szívetekben ennek a hosszas bebörtönzésnek a távoli eredetére. Egy olyan utazáson vagytok, ami visszajuttat a teljes tudatosságba, és lehetővé teszi számotokra, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok. A sötétség elveszti azon képességét, hogy korlátozza gondolataitokat, tetteiteket, és érzéseiteket. Elkezditek újra felépíteni a kapcsolatot egymással, melyet kezdetben elveszítettetek a korlátozott tudatosságba és képességbe való hirtelen átalakulásotok végett. Ez a közelgő idő az, amikor elkezdtek emlékezni arra, hogy kik voltatok, és valóban miért is vagytok itt. A mi isteni feladatunk az, hogy segítsük ezt az eljárást, és képességeinket felhasználva véget vessünk a bennetek rejlő félelmeknek és aggodalmaknak. Visszakerültök egy olyan világba, ahol a halál és az öregedés már nem hajtanak benneteket többé. Újra megismertek egy olyan életmintát, ami a természetes volt, mielőtt a sötét Atlantisziak gyorsan megváltoztattak benneteket és egy látszólag végtelen hosszú éjszakába zártak. Újra eggyé váltok a Fénnyel! Hozsanna! Hozsanna!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Örömmel telve érkezünk! Sok nagy dolog kezdődik meg ezen a héten. Az áldásaitok kézbesítésének előkészülete folytatódik! Ez tovább tart annál, mint azt néhány társunk remélte. Mindazonáltal, a hosszas kézbesítési művelet egy különleges erősödéshez ér. Ez a hónap azt ígéri, hogy nem csak a kézbesítéseknek lesztek szemtanúi,  hanem az új kormányzás kiemelkedésének, és egy új pénzügyi rendszer hivatalos beiktatásának is. Ezzel kapcsolatban egy sor megállapodás teszi lehetővé, hogy pontosan felállítsák, hogy az új világszinttű pénzügyi rendszert, hogyan kell kinyilvánítani. Társaink továbbá előkészítik azokat a végső listákat és hivatalos bizonyítékokat is, melyek a nagy pénzügyi figurák drámai letartóztatásának alapjaként szolgálnak világszinten. Ez a globális esemény végül biztosítja, hogy a sötét összeesküvés megtörjön, és képtelen legyen bármilyen módon beavatkozni abba, ami azt követően történik.

Ezért létfontosságú Áldott barátaink, hogy maradjatok összpontosítottak, és legyetek képesek ennek az újonnan megnyilvánuló valóságnak a pozitív látomását hírül adni. Mi is összejövünk, hogy felerősítsük ezt az isteni látomást, és kombináljuk azt a Mennyország szent rendelkezéseivel. Ez az új korszak kezdetben az lesz, amiben megtudtok elképesztő mennyiségű igazságot. Fogadjátok be ezt, és készítsétek fel magatokat egy olyan útra, ami isteni vízválasztóhoz juttat benneteket, mely a teljes tudatossággal kezdődik. A mi küldetésünk az, hogy isteni iránymutatásunkat és felvigyázói küldetésünket alkalmazva, lehetővé tegyük számotokra, hogy elfogadjátok amit tanítunk nektek. Az utóbbi 13.000 év során, egy olyan történelem folyt, amiről teljesen tudattalanok vagytok. Ez azt igényli, hogy először is, korrigálva legyen, aztán pedig gondosan átnézzük újra és újra. Ennek ismerete a bevezetője annak, amit a Mennyország és az űrcsaládjaitok ki fognak fejteni.

Ez az új tudás megszabadít benneteket egy olyan filozófiai manipulációtól, amit az Anunnaki és a kegyeltjei használtak arra, hogy kontrolláljanak titeket. Ez az új kor az, melyben a Mennyország felkészít arra, hogy visszatérjetek Gaia-nak és az ő különféle ökorendszereinek az őrzői szerepéhez, mint a kezdetekben. Az élet értékes, és fel kell fedeznetek, hogy miképpen tudtok róla megfelelő módon gondoskodni. Ezzel teremtetek meg egy új csillagnemzetet, és kéz a kézben együtt dolgoztok azon, hogy a Mennyország szent rendelkezéseit valóra váltsátok ebben a hatalmas naprendszerben. Izgatottak vagyunk új kötelességeink végett, és hogy előkészítsünk benneteket sok szent feladatra. Ez az eljárás az után fog megkezdődni, hogy az új kormányok a helyükre kerültek, és olyan rendelkezéseket adnak nektek, amik új kölcsönhatást alakítanak ki ti és Gaia között! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma tovább informáltunk titeket arról ami történik. Ez a birodalom most nagy változások peremén áll, melyek végre véget vetnek a sötétségen és a kiagyalt manipulációkon át vezető hosszadalmas utazásotoknak. Ragadjátok meg ezt a bölcsességet, és használjátok fel azt arra, hogy terjesszétek a Fény és a Szeretet üzenetét ebben a galaxisban! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.