A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Május 31.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
9 Cib, 9 Pax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Néhány nagy változás van horizonton! Akik gyorsan összerakják az új NESARA köztársaságot, nagyon közel állnak ennek a fárasztó projektnek a befejezéséhez. Az a célja ezeknek a szorgos hazafiaknak, hogy ezt amilyen gyorsan csak lehet véghezvigyék. Eddig egy általános kétrészes finanszírozás első része most lezárult. A következő fázis is remélhetőleg rövidesen végbemegy. A benfenntesek szerint, amint az összes közigazgatási finanszírozás lezajlik, a NESARA köztársaságot hivatalosan bejelenthetik. Ez a projekt hivatalosan véget vet a Federal Reserve-nek és arra kényszeríti az 1871-ben felállított de facto rezsimet, hogy szálljon ki az ügyekből. Ez magában már lehetővé teszi minden amerikai számára, hogy kiemelkedjen az adósrabszolgaságból, és gyorsan egy szabad és jóléti tagja legyen az új Amerikai Uniónak! Ez az eljárás a Pentagon számára lehetővé teszi, hogy kilépjen a háborúzásból a bolygó számos részén, melyet már a vietnami háború eleje óta folytat, és visszahívja összes katonáját az Egyesült Államokba. Helyre lesz állítva a béke a bolygó számára, és egy új aranyhátterű pénzügyi és kincstárrendszer lesz a norma. Így a Mennyország isteni rendelkezései fognak manifesztálódni Gaia-n. 

Ezek a különféle változások segíteni fogják a NESARA koncepció elterjesztését bolygótokon. Ezek az új kormányok lehetővé fogják tenni a világszintű UFO álcázás végetérését. Arra kívánjuk használni ezt az irányunkba való új közeledést, hogy kommunikációk kezdődjenek az új kormányok és mi közöttünk. A Mennyország felállított egy időbeosztást erre a történelmi pillanatra. A kormányaitok elkezdik kibocsátani olyan technológiák sorát, melyeket egy évszázadon át titokban tartottak. Ezt a technológiát fogja tovább erősíteni az, amit mi fogunk felajánlani nektek. Azt kérjük, hogy minden ilyen találmányt először arra használjatok, hogy megtisztítsátok Gaia levegőjét, vizét, és földjét. Lényeges, hogy Gaia számos öko-rendszere virágozzon ismét. Ez az egyetlen fejlemény önmagában képes véget vetni a kihalási ciklusnak, mely az utóbbi nyolcvan év során sújtja bolygótokat. Ez egy kítűnő eszköz arra, hogy bemutassátok globális elkötelezettségeteket az iránt, hogy egy sikeres és valóban érintetlen világot hozzatok össze. Ez ráadásul lehetővé teszi, hogy megkezdjétek humanitárius projektjeiteket egy olyan valóságban, melyben az emberiség az ő spirituális és űrcsaládjaival való újraegyesülése iránt el van kötelezve. 

Ahogy történelmetek új lehetőségek felé fordul, szükségetek lesz egy eszközre, hogy jobban megértsétek mi is fog történni. Régen azelőtt az Atlantisziak megfosztottak titeket minden választól azzal kapcsolatban, ami napi kérdésként felmerül önmagatokról. A történelmeteket igencsak manipulálta a sötétség és bartátai, az Anunnaki. Amikor a mentorotok megérkezik, az a pillanat lesz az, amikor a sok dilemma megválaszolásra kerül. Választ fognak adni nektek,  először a Felemelkedett Mesterek, aztán a mentoraink tanításai által. A válaszok helyre fogják tenni azt, amit az Anunnaki oly pimaszul és helytelenül ide oda csűrt-csavart. Ez véget vet azoknak a buta eszméknek, amiket mindannyian magatokba szívtatok abból a kulturá(latlanság)ból, amit a szüleitektől és a barátaitoktól, és "prédikátoroktól" szedtetek, akikkel találkoztatok. Egyszerűen azt mondjuk, hogy képesek lesztek bevilágítani egy új utat, ami Gaia Akasha Feljegyzéseiből előrántott hatalmas dokumentáció részét képezi, a ti javatokat szolgálva. Ez az új bölcsesség igazibb átérzését nyújtja annak, ami el lett temetve róla Atlantisz végnapjai óta.

Létfontosságú információk minden egyes darabkája egy élő történelemmé válik arról, akik vagytok. Akkor el kell kezdenetek a teljes tudatosságba lépésetek következő részét. A sok sok felemelkedési tünet, amikkel naponta találkoztok, egy kicsi, de mégis rendkívül fontos része ennek a nagy eljárásnak. Ami történik, az több egy új valóságnál, melyet új kormányzás és egy csodás jólét fog kihangsúlyozni. Ezek az egyre növekvő lehetőségek azok, amik minden nap megajándékoznak titeket. Meg kell ragadnotok ezeket, és meg kell tanulnotok ezekből egy praktikus belső megkülönböztetést. A kulcs az, hogy kezdjétek meg önmagatok megismerését azon túl, amit a régi hiedelmek teremtettek. Egy olyan művelet közepén vagytok, aminek a rendeltetése az "Új Te" összehozása. Ez a Lény elsősorban egy világok között álló Lény lesz. Ez zavaró lehet. Ezért először nem a mentorainknak, hanem a Mestereknek kell elmagyarázni azt a sok új valóságot, amivel találkozni fogtok. Ez egy olyan procedúra, ami nagyban próbára teszi hiteteket, és aztán elmagyarázza miért is vagytok ti itt. Ebből eredően, új koncepciók fognak kialakulni számotokra, hogy a teljes tudatosságba lépjetek.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Világotok fokozatosan változik, ahogy a sötétek, akik ezt a szentségtelen valóságot üzemeltetik, elkezdenek eltűnni ebből a világból. Köszönjük nektek drága Szívek azt amit véghezvisztek a mi földönkívüli és belső földi unokatestvéreink segítségével. Ők fogták a megújult valóságról szóló bámulatos vizualizációitokat, és eljuttaták azt egy olyan pontra, ahol ez a rettenetes valóság reformálható. Ezek a változások ezért innentől kezdve a mi közös munkáink. A csodás energiáitok az alapjai azoknak az energiáknak, melyek most átalakítják ezt a birodalmat. A változások ezen fantasztikus sora lehetővé teszi felszíni világotok finomhangolását. A legfőbb ebből természetesen a pénzügyi és a kormányrendszereitek megváltozása. Ezek a módosítások megszabadítanak az adósrabszolgaságtól, és egy megterhelő kölcsönrendszertől. Ez a szabadság végre lehetővé teszi, hogy elérjétek teljes potenciálotokat, és azokká a bámulatos Lényekké váljatok, akik valójában vagytok!

Mi Mesterek mindig hálásak vagyunk azért amit a Mennyország tesz, hogy véget vessen a sötétség ezen birodalmon való uralkodásának. Az Atlantisziak és sötét szövetségeseik szolgaszintre akartak redukálni minket. Atlantisz már jóval azelőtt elbukott, hogy ezt a kriminális tettet véghezvitték. A következő 13 évezredben az ő utódaik is megbuktak ennek véghezvitelében. Most a Mennyország mindannyiótokat visszajuttat korábbi státuszotokba. Az a mi isteni privilégiumunk, hogy felügyeljük mindezt. Mindegyikőtök előre halad ezen dicsőséges cél felé. Ezen birodalmat kristálygyermekek születése árasztotta el, akik itt stabilizálják a birodalmat, és hozzáadják csodás energiáikat a tiéitekhez. Arra használjuk vízióikat és a tiéteket, hogy újracsináljuk ezt a birodalmat, és felkészítsük azt az űrcsaládjaitok érkezésére. Közelgő tanításaink tovább fogják erősíteni ezen új energiákat. Minden egy csodás idő felé vezet!

A Mennyország megfogadta nekünk, hogy ez a végső időhajlítás nem tart sokáig. Olyan események folynak, melyek ezt az ígéretet "megpecsételik". A Mennyország segít nekünk, hogy számos frakciónk bebiztosítsa, hogy a beígért áldások a megfelelő és isteni időben kézbesítve legyenek. Ezen közelgő események nagyon sok tettet kell előidézzenek és örökre vissza kell csinálniuk ezt a birodalmat. Amint eléritek fizikai Angyaliságotok csodáját, ez a birodalom segíteni fog a galaxisnak is átalakítani Anchara korábban sötét gyermekeit. Ez lehetővé teszi a galaxis számára, hogy Fénnyé váljon, és tovább segítsen másoknak is ennek az örömnek a terjesztésében ezen a nagy Univerzumon keresztül. Ezt a sorsot ismerjük már generációk óta. Elsődleges küldetésünk az, hogy felkészítsünk mindegyikőtöket egy felettébb döbbenetes átalakulásra. Amióta csak a mi első ceremóniáink Felemelkedett Mesterekké tettek minket, azóta arra vágyunk ami most történik. Kérjük legyetek pozitívak, és tegyétek meg ami szükséges ahhoz, hogy felgyorsítsátok ezeket a változásokat.

Ma röviden megvitattunk egy sor eseményt, melyek már közel vannak. Körülöttetek minden átmenetben van. Most vannak a végső csaták, melyek véget vetnek a sötétségnek. A győzelem a kezünkben van. Számíthattok győzelmetekre, és álljatok készen egy nagyszerű ünneplésre! 
Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.