A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Június 1.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
10 Ben 11 Pax, 11 Ik

Selamat Balik! Sok minden zajlik most világotokon. Sok végső változás történik, hogy biztosítsák a sikerét annak amit végzünk. Mint azt legutóbb állítottuk, ami most folyik, az a végső letűnése egy olyan rendszernek, amely vasmarokkal uralta 13 évezrede ezt a felszíni világot. Egy ilyen művelet tele van látszólag végtelen számú olyan egyénnel, akik igazán elkötelezettjei az Anunnaki által régóta felállított ósdi rendszernek. Földi szövetségeseink több mint egy évtizede elkezdték felállítani egy alternatív rendszer példakonstrukcióját. Ahogyan azt korábban állítottuk, ez az új rendszer már működik Ázsia nagy részén, és kezd felszínre törni a bolygó számos részén is. Ez egy rendszer prototípus, melyre legutóbb is utaltunk. Európában és Ázsiában ez az alternatíva kezd erőssé válni, és világszerte pénzváltásra használják. Az Egyesült Államok Vállalat tudatában van ennek, és mélyen érzékeli, hogy az elszámolás ideje elérkezett. Ezek az eszmecserék titokban történnek. Elérkezik az utolsó napja ennek az elavult rendszernek. Közel van a hatalomváltás nagy pillanata.

Az Egyesült Államok Vállalat tisztában van azzal ami jelenleg zajlik világszerte. Ázsia kiemelkedik azon nagy mélységekből, ahova a II. világháborút követő korszak kezdetén vetették. Amerika teljesen domináns volt, és előnyét arra használta, hogy kirója globális szabályait a világra. Ez a fölény a második iraki konfliktust követően félbeszakadt. Hirtelen változást okozott az Egyesült Államok kincstárpolitikájában a megfelelő mennyiségű nemesfémek hiánya. A fiat dollár támadás alá került, és az Egyesült Államok Vállalat olyan tettek sorába kezdett, amik a Federal Reserve-et az életben maradása peremére vetették. A világ, és különösképpen Ázsia, megmutatta, hogy a fiat valuta múltbéli pénzügyi elképzelése többé már nem teljesen járható. A helyébe egy új rendszert kell kialakítani, ami nemesfém alapú valuták tisztességes árfolyamváltásán alapul. Az Egyesült Államok és barátai viszik színre ennek feltartóztatását. Ez az akció hosszas, mely megkísérli visszatartani a valuta-rezetet és a globális pénzmegújítást. Ez folyik most.

Jelenleg van egy jogrendszer, mely kimondta, hogy az Egyesült Államok Vállalat csődbe ment. Hasonlóképp annak társa, a Fed is becsődölt. Ez hivatalossá válik, amint az új pénzügyi rendszer különféle aspektusai később teljesen a helyükre kerülnek még ebben az évben. Így a régi rendszer a haláltusáját éli. Egy felettébb nagyszerű pillanat áll készen rá, hogy virágozzon. Addig, humanitárius finanszírozást kell folytatni, és több ilyen kulcsfontosságú finanszírozást követően, az Egyesült Államok Vállalat el fog tűnni. Felváltja azt a NESARA. Ez az átmeneti periódus akkor lesz, amikor kikerülünk a hosszadalmas álcázás alól, és jóindulatú státuszunkat hivatalosan megerősíthetik. Akkor átbeszélhetjük a Felemelkedett Mesterek tanításait, és bemutathatjuk nektek az Agarthaiakat. Az események egy új paradigmát fognak bemutatni nektek. A Mennyország arra vágyik, hogy biztossá tegyük, hogy a sötétség és ügynökei többé ne legyenek olyan pozícióban, hogy befolyásolhassanak benneteket. Ez a Fény Korszaka lesz. Ekkor visszatértek a teljes tudatosságba. Ekkor képesek lesztek hozzáférni az Akasha feljegyzésekhez, és a mennyei közigazgatáshoz. 

Ez a sötétség végső küzdelmei véget érését követően lesz. Mi olyan helyzetben vagyunk, hogy hatni tudunk az eseményekre. Mindazonáltal korlátozva vagyunk abban, hogy hogyan mutathatjuk meg magunkat nektek. Ezen birodalom nagy részét beteríti az a propaganda, amit ügyesen elhintett a sötétség. Így sokan közületek ezekben a hazugságokban hisznek, és ezért csak oly módon jelenhetünk meg, mely cáfolja ezeket a nézeteket. Ezért nem tudunk nyíltan tömegesen megjelenni, amíg ezek a sötét rezsimek képzik a történelmet. Jelenleg szándékozunk drasztikusabban megnövelni látható hajóink számát nektek. Akkor a félelmeitek eloszlatódhatnak, és szabadon megérezhetitek Fényenergiáinkat. Ugyanakkor Angyalok is manifesztálhatják magukat, és a Mennyország csodái elkezdhetnek napi szinten megjelenni az égbolton. Ez lesz az előhírnöke annak, ami történni fog. A Fény azt kívánja, hogy megmutassuk mire vagytok képesek valójában. Ezzel egyetemben lesznek különféle finanszírozások, melyek jólétet hoznak nektek, és általános adósságérvénytelenítést. Ebben az új valóságban folytatni fogjátok a növekedést, és igényt tartotok arra, hogy visszatérjetek azon létezésetekbe, hogy ennek a csillagnemzetnek a fizikai Angyalai vagytok!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A mai egy igazán áldott nap! Fókuszunk egy bámulatos hivatalos mennyei megoldáskészlet elhozatalára irányul. Ezek csak a kezdetei egy sor finomhangolásnak, ami nagyban megnöveli az új csakrák érzékelését, melyek épp telepítésre kerülnek a rekeszizom és a csecsemőmirigy körül a szívetek felső részén. Ez a két új csakra némi nehézségekhez vezetett a hasatok és a mellkasotok felső tájékán. Ne nagyon aggodalmaskodjatok Drágáink; ez egy új fázis részét képezi a teljes tudatosságba való felemelkedésetek felé vezető folyamatos építkezésben. Évszázadokkal ezelőtt, néhányaknak közülünk különleges szertartást igényelt a Mennyország tőlünk, hogy azokká váljunk, akiknek most ismertek minket. Ez az idő nagyon különleges volt, ahogyan az öregedés és zavarodottság éveit levetettük, és a Mennyország arany csillogására váltottuk. Akkor isteni szolgálatba kerültünk, és szükség volt egy "kezdeti felzárkóztatásra", hogy megértsük mit is várnak tőlünk.

Ugyanezt várja tőletek is a Mennyország, és ezért meg kell tanulnotok hogyan kell kommunikálni, és betölteni isteni szoláglatotokat Gaia és a Mennyország iránt. Tekintsetek ezekre az időkre előkészületként. Biztosak vagyunk benne Szeretteink, hogy ezalatt nagyon-nagyon jól rendbe tudjátok tenni magatokat. A sötétség elhalványul, és egy olyan birodalomba érkeztek, amilyet eddig még nem láttatok. Társaink készítik elő az utat az eseményekhez, melyek időnként meglepőek és sokkolóak lesznek számotokra. Ezek az események az előjelei annak, ami jönni fog. Sok korábbi életben, rossz véget értünk, amit mindannyian "halálnak" nevezünk. Ezt az opciót hirtelen elvetette sok olyannyira várt rítus. És egy olyan környezet gondviselői lettünk, melyről nem is tudtunk semmit. Ebben a gyakorlatilag "újjászületett állapotban" felemelkedtünk, és javarészt ismeretlen dolgoknak tettük ki magunkat. Beavatott minket egy különleges Mester, és gyorsan betanított minden egyes kötelességünkre is. Ez volt a mi szolgálatunk kezdete.

Csak azért mondjuk el ezt, hogy kifejezhessük, hogy milyen gyorsan megváltoztok, és amint képzettekké váltok, könnyedén végezhetitek új kötelességeitek részleteit. Ami előttetek áll, az a közelgő életetek finom áttekintése. Legyetek pozitívak, és kövessétek a szíveteket; ne a fejeteket ezekben az ügyekben. Szándékozunk megtenni a részünket az által, hogy egy sor mély igazságot adunk át nektek, amik erőteljesen ki lettek irtva távoli emlékeitekből, miután az Anunnaki vette át ezt a felszíni világot 13 ezer évvel ezelőtt. Amint a sötétség hatalmi struktúrája eltűnik, sokkal tudatosabbakká váltok az új valóságról, aztán az rekonstruálhatja önmagát. Ebben a birodalomban kommunikációba kezdhettek űrbéli és spirituális családjaitokkal. Itt további bölcsesség lesz megosztva veletek. És üdvözölhetitek hittestvéreink földre szállását is. Ez gyorsan elvezet Agartha, és minden benne rejlő csoda bemutatásához!

Ma egy másik heti üzenetet hoztunk mindenkinek közületek, hogy megosszátok egymással azt. Olyan események formálódnak most, amik megváltoztatják ezt a birodalmat, és lehetővé teszik nektek egy új birodalom megtapasztalását. Ezért álljatok készen rá, hogy megnyissátok lehetőség-elképzeléseiteket, és örömmel lássátok az újat!!! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt.
Oxigénnel
teli

ÉLŐ VÍZ
a Csapból!JÓ a TESTNEK, 
a LÉLEKNEK.
a KÖRNYEZETNEK!
ENERGIA
ÁTALAKÍTÓ

a NEGATÍV ENERGIÁK ELLEN!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.phphttp://www.porthologos.hu/