A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Június 14.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
10 Oc, 3 Kayab, 12 Manik

Dratzo! Számos esemény épp megváltoztatja világotok működését. Jelenleg egy sor új esemény teszi lehetővé a Fény új pénzügyi és valutarendszerének bevezetését. Ez a változássorozat arra kényszeríti a sötétség kegyeltjeit, hogy előlépjenek a sötétségből és megmutassák magukat a Fénynek. A még érvényben lévő utolsó késleltetések félbeszakadtak. Az új rendszer arra kényszeríti a sötétséget, hogy hagyjanak fel tetteikkel, valójában ugyanis letaszítják őket piedesztáljaikról. Különféle finanszírozások vannak betervezve, melyek lehetővé teszik a hivatalos beindulást. Közben a sok tömeges letartóztatás és az amerikai NESARA köztársaság színre kerülésének felelősei már láthatják az időzítéseik megkezdésének nyílt lehetőségét. Számos "találomra csinált" műveletre volt szükség ahhoz, hogy végre érezni lehessen, hogy a sikerük elérkezik. A sötétség látszólagos mindenhatósága a végéhez ér. Büszkék vagyunk földi szövetségeseinkre és bámulatos programjaik jelenlegi előrehaladására. A régóta várt eredmények igen közel állnak a megvalósuláshoz!

Ahogy mindez előre halad, a sötét összeesküvés láthatja, hogy végzete kezd megjelenni. Kegyeltjei képtelenek leállítani azt amit a Fény tesz. Így sok program közel áll az első kifizetésekhez, és sokan közületek már érezhetik szívükben, hogy mindez valóban közel áll ahhoz, hogy megkapjátok őket. A sötétség is tudja, hogy megvett kormányaik közel vannak az összeomláshoz. Ezek a körülmények a valóságot annak küszöbére juttatták, hogy egy nagy váltás történjen a sötétségről a Fényre. Így egy sor érdekes fejlemény kezd megjelenni. A jelenlegi US de facto rezsim rájött, hogy első számú segítője a Federal Reserve, elkezdett eltűnni, ahogy az új Kincstár átveszi funkcióit. A hivatásos köztársasági katonaság is kezdi újraegyesíteni erőit azokkal, akik hivatalosan a régi de facto rezsim iránt kötelezték el magukat. Ezek a történések egy olyan eljárás megindítói, ami egy annyira várt új valóságot hoz el nektek! Várjuk, hogy ezek az új kormányok létrejöjjenek. Akkor egy sor esemény megtörténhet!

Szándékunkban áll megkérni az Agarthaiakat, hogy jelenjenek meg előttetek a rengeteg új kormány hivatalos hatalomra kerülését követően. A bemutatkozásuk megindíthatja a Felemelkedett Mestereket, hogy rámutassanak egy sor létfontosságú igazságra. Ezek az igazságok ellátnak benneteket háttérrel ahhoz, amit mi először adni fogunk nektek, amint a mentorok milliói elfoglalják helyeiket ezen a bolygón. Kezdetben mindegyikőtöknek meg kell értenie az Anunnaki alattomos szándékát. Amint ezt teljesen megértettétek, előjöhetünk azzal, hogy hogyan állította fel ezt a világot az Anunnaki. Akkor átnézhetjük történelmeteket, és megmutathatjuk, hogy alapeszméiteket hogyan nevelte belétek évezredeken át. Aztán felfedezhetitek, hogy a kegyeltek miképpen használtak hamis hitrendszereket, hogy fenntartsák kontrolljukat felettetek. Ezek az eszközök befuccsoltak és megtanultátok valódi szabad akaratotok csodáját és potenciálját. A Mentorotokkal együtt felhasználva ezt, véghez tudjátok vinni hatalmatok részleges visszaszerzését. Mindazonáltal ez csupán bevezetője annak, amire képesek vagytok.

Az a szándékunk, hogy meglévő potenciálotok peremére juttatunk titeket. Ez az új hatalom fel fog készíteni arra az aktuális eljárásra, ami a Kristály Fénykamráitokban töltött három nap alatt zajlik majd. Az Agarthaiak segíteni fognak nektek. Ez az új unió, mely ezt a csillagnemzetet egyedülállóvá teszi, és segít nektek ebben a létfontosságú procedúrában. Ez az esemény meg fogja változtatni az ebben a valóságban tartózkodó összes korlátozott tudatosságú embert. Az Anunnaki kegyetlen módon ketté hasította ezt a birodalmat egy értelmes és egy nem értelmes birodalomra. Vissza fogunk juttatni mindenkit korábbi énjéhez. Ez létre fogja hozni olyan megvilágosodott Bények csoportját, akik a Felemelkedett Mestereitekkel együtt lesznek a négy vízvilág szárazföldjeinek őrzői. Ez az új csillagnemzet újra fog egyesíteni benneteket a Cetek nemzetségével. Együtt fogtok segíteni a korábbi Anchara Szövetség világainak abban a nagy dologban, hogy felfedezzék és valóra váltsák Fénytesteiket. Azon GF-esek is segíteni fognak nektek, akik a korábbi sötétek unokatestvérei. Ez az esemény lesz az előhírnöke egy csodás békekorszaknak ezen galaxis számára!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Birodalmatok jelenleg egy nagy változásban van. Régen az Anunnaki olyan világot állított fel, aminek rendeltetése az volt, hogy mindegyikőtöket emberi automatákká alakítsa. A Felemelkedett Mesterek megjelenése ideiglenesen megállította ezt az eljárást. Évezredek múlva, a sötétség egy új tervet eszelt ki, hogy drasztikusan megváltoztassa ezt a valóságot. Ez a rettenetes terv ismét le lett állítva, az Anchara Kontinuum 1995-ös kinyilatkoztatásával. Ezek az üzenetek békés célúak voltak, és tovább erősítették Mihály Arkangyal és AEON Kinyilatkoztatásait. A galaktikus háborúk ezen hirtelen befejeződése lehetetlenné tette az Anunnaki terveivel való előrelépést. Egy csendes időszak következett. Az alatt képesek voltunk felállítani egy tervet, amit gyorsan el is fogadott a Mennyország. A következő évtized most elhozta nekünk a Fény kiemelkedését és egy új birodalmat mindenki számára. Halleluja! Halleluja!

A felszíni emberiség Fénybirodalma peremén állva, örülünk, hogy a Mennyország biztosította ezt a hatalmas győzelmet! Figyeljük, ahogy új tudatosságnövekedéseteket arra használjátok, hogy előkészítsétek ezt a szép bolygót egy olyan időre, amikor az emberiség tényleg magára ölti az ő nagy szerepét Gaia szárazföldi őrzőjeként. Ennek részeként, projekteket fogtok összeállítani, hogy megtisztítsátok Gaia óceánjait, kontinenseit, és levegőjét. A sötét összeesküvés szorgosan azon volt, hogy megmérgezze azt, és az egész emberiséget beteggé tegye. Összefogtatok és lehetővé tettétek ezt a nagy győzelmet. Hálásak vagyunk tetteitekért, és hogy használtátok kollektív képességeiteket, hogy megerősítsétek együttes kívánságainkat. Legmélyebb vágyatok látni ezt az igazán remélt valóságot, és nem csak ezen bolygó, hanem az  egész galaxis számára. Maradjatok ezen a rendkívül pozitív úton Drágáink! A legjobb most manifesztálódik körülöttetek.

A Mennyország naponta kéri, hogy mondjuk el nektek, hogy egy nagy váltás van folyamatban és nem lehet megállítani. A sötét összeesküvés is tisztában van ezzel, és tudja, hogy milyen közel állunk a győzelemhez, ami mindent teljes tudatosságúra változtat. A Teremtő energiái besugározzák a fizikai Teremtés ezen szektorát. Azok az energiák felállítanak egy új csodás jóléttel, bámulatos szabadsággal, és spirituális erővel teli birodalmat. A valóság átváltozik, ahogy a világűr tanulmányozásával foglalkozók teljesen képbe kerülnek. Ez csak a korlátozott hatalmatok végső ideje, ami frusztrált benneteket. Engedjétek el ezeket a frusztrációkat. Legyetek egyek a Fényben, és figyeljétek ahogy egy sor nagy váltás feltűnik előttetek. Lássátok ezeket saját előhírnökeikként. Álljatok készen rá, hogy elmagyarázzátok ezt ismerőseiteknek. Ne dőljetek be drága Gyermekeink semmilyen manipulációnak és égbekiáltó tisztességtelenségnek. Hozsanna! Hozsanna!

Ma heti jelentéseinket folytattuk. Közel vagyunk a célvonalhoz számos nagyon fontos projekt tekintetében. Legyetek türelmesek. Legyetek összpontosítottak. Sok nagy váltás áll közel a megvalósuláshoz. Ebben a kitűnő időben ne adjátok fel épp a győzelem bejelentése előtt. Csak tudjátok, hogy nagyon szeretünk titeket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.