A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Május 3.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
6 Manik, 0 Moan, 12 Manik

Selamat Jalwa! A kritikus összegek átmozgatása jelenleg lassítva lett azzal a céllal, hogy gondosan megóvják az új protokollal azokat. A kínai ősi családok aggódtak a történt incidensek végett, hogy azok veszélyeztetik az összegek továbbáramoltatását. A sötét összeesküvés mindent megtesz, hogy lehetővé váljon számára ebbe az egyre növekvő pénzáramlásba való beavatkozás. A SWIFT támadása a pénzellátmányt érő jelentős "hekkelések" egyre növekvő számával párosulva, átmenetileg veszélyeztetik a teljes biztonságot. Ezen okokból az ősi családok elrendelték az összegek átmozgatásának lassítását. Ez a megszorítás csak egy rövíd 48 órás periódusra szólt, és aztán gyorsan minden visszaállt. Úgy vélték, hogy ez az elővigyázatosság olyan új pozitív ellenintézkedésekhez vezet, amelyekkel ezen rövid leállási időszak alatt visszaszerezhető bármelyik eltűnt összeg. Ezen intézkedések lehetővé tették, hogy az esetleges bonyodalmakat új stratégiákkal kezelhessék, melyek biztosítják az összegek sokkal biztonságosabb átmozgatását egyik pontról a másikra. Így bármely nehézség, mellyel találkoztak, gyorsan megoldódott!

Jelenleg készen állunk rá, hogy kiosszuk a jólét alapokat azoknak, akik megfelelően átnézték az 1990-es évek közepén ezen összegekről szóló jelentéseket. Ezeket a kézbesítéseket azok fogják végezni, akik aligha törtödnek azzal, hogy az összegekkel mindig mi történik. A Bush család szindikátus fesztelenül tulajdonította el ezen összegek java részét az 1990-es évek végétől 2000 elejéig. Ezen összegeket több mint tíz évvel ez elöttől kezdve sikerült visszaszerezni, és a terjedelmes szindikátus elleni néhány bűnvádi eljárás alapját képezik. Addig késleltetjük ezeket a nagyon speciális letartóztatásokat, amíg egy sor különféle változás teljesen be nem igazolódik és le nem zajlik. A bűnös szindikátus tovább bővült az utóbbi fél évtizedben. Úgy látszik, hogy gyakorlatilag minden amerikai elnök az ő kezükben volt az elmúlt három évtized során. A korrupció és a sima lopások mértéke betelíti az "USA Vállalatnak" nevezett entitás minden zegzugát. Ez az entitás határozottan azt igényli, hogy eltűnjön, és amilyen gyorsan csak tudjuk, felhajtsuk a gyanúsítottjaik mindegyikét. Közel már a vége ennek a rezsimnek!

Most ez a birodalom lassan átalakul. A sötét összeesküvés hibásan azt hiszi, hogy fenntarthatja ennek a valóságnak a foltozgatásait. Semmi sem áll messzebb az igazságtól! Apró rések jelennek meg a téridő kontinuumban mindenütt. A Mennyország tudja, hogy ez a valóság olyan gyorsan alakulhat át, amilyen gyorsan csak képes. Ennek a valóságnak a szélei olyanok, mint egy nagy hurrikán turbulenciájába ragadt hatalmas hálóé. Ez a háló el tud szakadni, mikor már nem képes véghezvinni funkcióit. Ez az ami gyorsan történni fog azon energiakonstrukciókkal, melyek ennek a valóságnak az életerőit képezik. Az egyedüli lehetőség az, hogy átalakul egy kisebb sűrűségű konstrukcióba. Ez a magasabb valóság arra készteti a felszíni emberiséget, hogy egyre kisebb sűrűségűvé váljon, és ez a tudatosság egyre magasabb és magasabb formáivá alakítja át. A sötétség gyarló beavatkozása nem folytatódhat az aktuális kondíciókra adott mennyei válasz végett. A természet egy vákuummal találkozik. A természetes energiaáramlás meggátolására való bármilyen próbálkozás kudarcra van ítélve. Mélyen belül a sötét összeesküvés tudja ezt a tényt, és most is az elkerülhetetlent erősíti.

Láthatjuk, hogy milyen közel állnak földi szövetségeseink a mindent magába foglaló győzelemhez. Mint azt mondtuk, van itt egy működésben lévő természeti, és igencsak mennyei erő. A műveleteinket teljes mértékben ez az erő segíti, és arra számítunk, hogy láthatjuk ezen átható erő előhírnökeinek működését. A Mennyország tudja, hogy milyen erőteljes az ami valójában történik. Amint ezen igazságokat érintő alapszemléleteitek alappá válnak, lehetetlen lesz, hogy visszatérjen ennek a valóságnak egy alacsonyabb energiájú koncepciója. Valójában ez a valóság egy egyirányú útvonalon   halad egy újabb, kisebb sűrűségű normalitásba. Ezek a módosulások hatással vannak a változás minden aspektusára. A sötétség gonosz tervei működésképtelenek. Minden életforma érzékelheti, hogy ez a magasabb energia átalakít benneteket és mindent ebben a valóságban. A régi utaknak vége, és egy új tudatosságkészlet veszi át az uralmat. Ez megváltoztatja azt ahogyan ez a valóság valójában működik, és ezt egész mikroszkopikus szinten teszi. Ti tudatos Lények vagytok, akik tudnak ezen változásokról, és belső eszméitek gyorsan megváltoznak. Valójában most a peremén álltok annak, amit "valami csodálatosnak" hívhatunk.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az utóbbi néhány hónapban a különféle társaink azokat a végső procedúrákat végzik, melyek elhozzák áldásaitokat nektek. Ezek a műveletek támogatva voltak azon kulcsfontosságú önkéntesek szorgos jogi manővereivel, akik rájöttek milyen sikeresen lehet keresztezni a sötét összeesküvés légióit. Következésképpen kijelenthetjük, hogy egy sor kulcsfontosságú kézbesítés rövidesen elvégezhető lesz felétek. Áldottak vagyunk a Mennyország titkos tettei végett is. A felettébb Lények felállították a terepet egy sor csodálatos esemény számára, melyek gyorsan megváltoztatják ennek a valóságnak a működését. Minden egyes valóságot olyan szabályok vezérelnek, melyeket  amikor a Mennyország úgy rendeli, módosíthatók. Most ez folyik. A Mennyország isteni módon egy új, vagyis egy "hidat" képező valóságot alakít ki számunkra. Míg ez folyik, mi arra számítunk, hogy a sötétség ereje csökken, és a Fény hatalma nő. Köszönjük a Mennyországnak ezt az áldott adományt. Halleluja! Halleluja!

Ez a változás az energiák tekintetében egy fontos áldássorozattal áll kapcsolatban. A sűrűségetek ismét csökken, és új csakrák kerülnek be. Ezek a különféle eljárások a Mennyország által tudatosságotokat felemelik, és új csakrákat adnak hozzá testetekhez. Atlantisz fő tudósai, akik közel 15.000 évvel ezelőtt elkövették rettenetes tettüket, titokban alacsonyabb tudatosságra juttattak benneteket, és magasabbra emelték az egész sűrűségeteket. A Mennyország, mint azt jeleztük, most visszafordítja ezt a rettenetes kísérletet. Az Anunnaki uralkodása során olyan hamis eszméket kaptatok, melyek ezeket a veletek történt változásokat természetesnek mondják. Ez távol áll az igazságtól! A mi küldetésünk arra használni könyörületünket és irgalmunkat, hogy védelmezzünk benneteket, és előkészítsünk titeket tőlünk származó felettébb fontos tanításokra az igazságot illetően. Az utóbbi 3.000 évben ezen dolgoztunk! Köszönjük a Mennyországnak, hogy segíti ennek az isteni küldetésnek a véghez vitelét!

Gaia két elszeparált valóságban töltötte az utóbbi 13 évezredben életét. A végső átalakulásokkal, melyek a felemelkedésetekhez vezetnek, Gaia visszajuttathatja ezt a bolygót egyetlen valóságba. Ez az új valóság a Belső Földet fogja tükrözni, és felállítja a két mennyboltot az új légkörben. Ezek a tettek helyreállítják őt és az ő testvérvilágait oda, ahol azok voltak még amikor Atlantisz elsőként leigázta őket. Ez a bámulatos érintetlen világ egy csodálatos naprendszer magjává válik. Ez az új naprendszer 12 fő bolygót tartalmaz, és egy felettébb fenséges központi napot! Ti lesztek az őrzői ennek a szépséges új csillagnemzetnek. Közös fókuszunk és napi imáink, valamint közös meditációink segítik mindezt megtenni. A Mennyország fog adni nekünk egy szent kötelességet, hogy segítsünk a galaxis többi részének a Fénybe való végső átalakulásában. Ez az isteni tett fogja tükrözni azt, ami a körülöttünk lévő számtalan galaxisban fog történni! Hozsanna!

Ma folytattuk heti jelentéseinket nektek. Sok bámulatos esemény igen közel áll ahhoz, hogy rendkívül hihetetlen végeredménnyel záruljon mindenki számára. A Mennyország egy speciális isteni tervet visz végbe, aminek ti és mi egy csodálatos része vagyunk. Dolgozzunk az ezen dicsőséges új valóság felé vezető saját utunkon! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.