A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Augusztus 4.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
8 Cib, 9 Pop, 12 Manik

Dratzo! Ismét jövünk! Sok haladás történik világszerte. A sötét összeesküvés elleni ítéletek tovább halmozódnak. A legfontosabb frakció a világ katonasága, mely nagyobb léptékre vált. A feladatuk az, hogy összejöjjenek és kialakítsanak egy tervet a kormány, a bankok, és a törvénykezés legfelsőbb szintjén állók hátralévő letartóztatására. Közben azok akik ebben a sötét összeesküvésben vannak, épp az utolsó szalmaszálat hozzák össze maguk számára, nemzetközi kereskedelmi együttműködések sorát. Ezek a társulások valójában az "új világrendjük" módosított verziói. Ezek a hamis megállapodások a NESARA kiemelkedésével és egy sor hasonló intézkedéssel világszerte ki lesznek ütve. Röviden szólva, a sötétség tervei valójában illúziók. Ősi családok szövetségesei vannak mindenütt, akik teljes mértékben felkészültek rá, hogy felülbírálják ezeket az illegális megállapodásokat. Míg ez megtörténik, egy sor új globális pénzügyi intézmény lassan kezdi kitárni szárnyait. Az új BRICS bank és a kínai AIIB épp kezd belevágni azokba a célokba, amiket még az összeesküvés körvonalazott a kereskedelem és a fejlesztés tekintetében. Az eljárás jelenleg globálisan folyik, ami meg fogja mutatni, hogy egy sokkal nagyobb horderejű infrastruktúrafejlesztést hogyan lehet végrehajtani.

A legfontosabb rész az az előrehaladás ami történt, hogy integrálják a világ katonaságát a földi szövetségesek számos projektjébe. Jelenleg a katonaság egy sor jogi ügy befejezését várja, amik állandó jogot biztosítanak számukra a nemzeti ügyekbe való hatalmas beavatkozásra. Például Amerikában az 1860-as pusztító hadviselés végül Lincoln elnök meggyilkolásához vezetett 1865-ben, és ezt folytatta az összeesküvés az amerikai parlamenti kormányzat furcsa átszervezésével 1871-ben. Mindez csendben kezdődött a Pilgrim Society kiemelkedésével 1820-ban. Az összeesküvés alapítói az 1770-es és 1780-as években olyan eszközök után kutattak, amik teljesen kiterjeszthetik egyre növekvő hatalmukat Amerika egy nemzetté vásása során. Ők úgy érezték, hogy egy régiók közötti háború a rabszolgasággal kapcsolatban egy módja lehet annak, hogy kirekesszék a kormányban lévő ellenségeket, és idővel felügyeletet szerezzenek az amerikai kormány felett. 1913-ra ez egy sor változáshoz vezetett, melyek teljes győzelmet biztosítottak programjaik számára. Ezek az agresszív részei a sötét összeesküvésnek lettek a "hatalmasok" az 1960-as évek Amerikájában. 

Ezen erkölcstelen semmirekellők csoportja az a fő frakció, amit földi szövetségeseink legyőztek világszerte. A 18. századi elődjükhöz hasonlóan úgy gondolták, hogy évszázadokig, vagy még tovább mindenhatók maradhatnak. Az uraik, az Anunnaki elveszítése az 1990-es évek közepén, utat nyitott a vereségük számára. Az amit az új évezred kezdetekor tettek, egy terv volt arra, hogy megakadályozzák elhalálozásukat. A mi érkezésünk az 1990-es években, és az az erő, amivel ezen gyors ütközetekkel szembeszálltunk, kimerítette ezt az összeesküvést, és képtelen volt teljes mértékben megragadni az előtte álló dolgokat. Ez biztosította az eszközöket földi szövetségeseink számára, hogy átcsoportosuljanak, és megkezdjék a saját ellentámadásukat. Az utóbbi évtized eredménye az, ami rövidesen megtörténik. A sötét összeesküvés felhasznál és össze vissza csavar minden olyan módszert, amit még az Anunnaki távozása előtt dolgoztak ki nekik. A sötétség most egy titkos kudarccal szembesül, ami a világ másik részén is serényen ismétlődik. Ennek tetejébe ott van az új globális valóságok szükségessége, ami a sötétség kudarcának végső elismerését hozza a világ számára, és lehetővé teszi egy sor kulcsfontosságú valuta átértékelését, a fiat valuta beszüntetésének és egy globális valuta beiktatásának felvezetőjeként.

Számotokra ez az idő elég frusztrálónak tűnhet. Egyerűen azt kérjük tőletek, hogy hagyjátok lejátszódni ezt, és újra a pozitívra fokuszáljatok. Sok olyan esemény történik, amikért részben az összekötőink a felelősek. Ez az új valóság biztosítani fogja számotokra a szabadságot, és egy jólétet, ami lehetővé teszi, hogy elérjétek azokat a dolgokat, amikről oly régóta álmodtok. Globális társadalmatokat nézve azt látjuk, hogy egy nagy változás közepén van. Olyan események formálódnak most, amik végre az összeesküvés leszerelését ígérik, és annak átalakulását, ahogyan ez a valóság össze lett rakva. Mint azt korábban állítottuk, a valódi forradalom nem lesz a televízióban közvetítve. Az egy eseménysorozat, mely gyorsan megjelenik és beavatkozik az események következő láncába. Ezek a dolgok kezdetben sokkolnak benneteket. Sokak számára örömteliek lesznek. Lazítsatok, és tudjátok, hogy ezen események nagyon közel állnak a megvalósuláshoz. Mindig legyetek készek megtenni részeteket a nagy szabadság és jólét kiemelkedésében. A megfelelő isteni időpontban készülünk megjelenni, és lehetővé tenni végső győzelmetek valóra váltását! Legyetek magabiztosak, és tudjátok, hogy jó dolgok fognak történni!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mesteritek vagyunk! Ez a valóság változik, ahogy a tudatosság bennetek nő. Minden nap nagy energiák érkeznek a központi spirituális magból. Ezek az energiák minden egyes nap növekednek. Hatással vannak aurátokra, és minden egyes csakrátokra. Csodáljuk ahogyan ezek az energiák fokozatosan átalakítják testeteket, és előhozzák belső éneteket, mely gyermekkorotok óta védelmez titeket. Szánjatok rá időt minden egyes nap Drágáink, hogy átnézzétek ezeket a változásokat, és lehetővé tegyétek spirituális őrzőiteknek, hogy kifejtsék nektek mindez mit is jelent. Ahogy engeditek ezen üzenetek átszivárgását, egy történetet láttok kialakulni. Ezek a változások egyszerűen azok a módszerek, amikkel a kegyes Teremtő átalakítja fizikai eszenciátokat, és lehetővé teszi belső énetek örömteli előhozatalát. Tartsatok igényt arra akik vagytok! Hagyjátok, hogy ezek a dolgok megtörténjenek, és használjátok bátorságotokat, hogy utánanézzetek mi is rejlik emögött. Ahogy ezt teszitek, a történet amit hallotok, mély jelentést kap. Ez egy betekintés arról, hogy kikké is váltok.

Ez a teljes tudatosság felé haladás megváltoztat benneteket. A világ melyben éltek, szintén átalakul. Akik azóta uralták ezt a gömböt, hogy ti korlátozott tudatosságba jutottatok, útvesztőbe kerültek. Ez a változás hamarosan leszereli ezt a birodalmat, és mindannyiunkat késszé tesz arra, hogy kikövezzük az utat örök álmunk felé. Örvendjünk ennek, mivel közülünk eddig csak nagyon keveseknek adatott meg megtenni ezt a felettébb spirituális tökéletes utat. Ezen rettenetes akadályok félreseprése véget vet az emberiség régóta elfátyolozott kilátásának a Mennyország felé, és a sötétség szüntelenül nyomtatott végtelen mennyiségű szóbeszédének. Szabadon körbenézhettek majd, és láthatjátok, hallhatjátok az Igazságot. Az összes hamis mesét amit ismertek, aktuális események fogják felváltani. Végre meghalljátok az Úr prófétáitól való nagy üzeneteket. Ezek a dolgok izgalmasak lesznek, és tudjuk, hogy nagy felelősséget adott a Mennyország nekünk. Végre érezni fogjátok a Mennyország szent és kegyes áldásait. Halleluja! Halleluja!

Örömmel készülünk a tanításotokra. Azoknak, akik oly felelőtlenül uralnak, manipulálnak benneteket: Ezt a félrevezetést át kell alakítani. A Mennyország nagy Ura dicsőséges energiáit küldi! Ez lesz a háttere annak, amit mondunk. Különleges eszközök vannak birtokunkban, melyek megmutatják nektek, hogy történelmetek valóban hogyan és miért történt. Teljes kilenc leckénk van számotokra. Mindegyik úgy lett megkonstruálva, hogy egy nagyon erkölcsös történet tartalmaz. Ezek a történetek megtanítják nektek az új módszerét sok szent erkölcsi igazság elsajátításának. Az összes világvallás alapjában véve párhuzamba állítható egymással. A különbözőségeik mesterségesek. A nagyszerű történetek meg lettek változtatva a hatalmasok által, és ezt arra használták, hogy elválasszanak benneteket hittestvéreitektől. Itt az idő az egységre. Itt az idő, hogy mindenki meglássa, hogy egy nagyszerű történet hűen elmondva egyesíthet, ahelyett, hogy megosztana benneteket egymás közt. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk heti üzeneteinket. Legyetek készek Szeretni, és mindenkit elfogadni! Készüljetek fel elengedni bármilyen logikátlan gyűlöletet, és legyetek egyek ebben a nagy egységben. Sok minden készül történni! Ez a birodalom szakadékba hullik, és elérkezik az ideje, hogy megújulva újraindítsuk magunkat. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlD0B30093-D08F-4663-AE80-F7F979F095DB.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt. ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változatTudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!

Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.