A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Október 11.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
12 Ix, 17 Tzotz, 13 Caban

Selamat Jalwa! Amire számíthatunk, az gyakran a becsült időnél több időbe telik. A haldokló amerikai rezsim kimegy a divatból, kerepelve, félelmet nem ismerő összecsapással. Ez az ostobaság ijesztőnek tűnik az avatatlanok számára. De valójában ez nem több annál a próbálkozásnál, hogy Oroszországot bűnbaknak tudják kikiáltani. Az Egyesült Államok Hadserege részt vesz aljas műveletekben Irakban és Szíriában. Mivel ezek a dolgok rossz fényt vetnek az Egyesült Államokra, a vén bűvészre, ezért ügyes trükköket kell használnia, hogy egy Oroszországot kirekesztő kampányhoz vezessen, és a szomorú szíriai helyzetbe juttassa. Ez is egy színlelése ennek a széteső illegális rezsimnek. Valójában már elveszítette legitimitását a világ legtöbb nemzetével szemben. Most elveszíti pozícióját az ENSZ-ben és az IMF-ben is. Ami mindezek lejátszódása után marad, az a NESARA Köztársaság hivatalos megalapítása! Felvázoltunk egy menetrendet, ami gyorsan és fondorlatosan lesz kivitelezve. Lesz egy nagyon csendes időszak, és a csendes eltökéltség sikerrel fog járni. Aztán a felhatalmazás hirtelen fog megtörténni és vége szakad ezen meghibbant vén rezsim esztelenkedésének. Egyszerre egy csodás idő fog valóra válni, és az egész emberiség örülni fog neki.

Figyeltük a de facto amerikai rezsimet, mióta a fizetési ciklusai a múlt hónapban megkezdődtek. A nyugtalanság egyre nő, ahogy ezek a kifizetési ciklusok előre haladnak. Ugyanez igaz az igencsak kétségbe vont diplomáciájára is. Ismét bebizonyosodott az állandó félrebeszélés, és megint sikertelen. Helyette olyan dolgokra kényszerül, amiket korábban könnyű volt számára elérni. Ezek az egyre hamisabb módszerek azt eredményezték a Közel Keleten és Afganisztánban, hogy semmibe vegyék az Egyesült Államok követeléseit. Ez az eljárás izolálni fogja az USA Vállalatot, és kirekesztik majd. A helyi botrányok, melyek ezen rezsimen belül tombolnak, még egy tényező, mely gyors végüket okozza. Közelről felügyeljük ezen rettenetes eseményeket, és tisztán látjuk fontosságát annak, hogy új valóságba kell kerülnie ennek a zöldfülű köztársaságnak. Sok esemény kezd testet ölteni, és a végő lökés, mely hamarosan megmutatkozik, elűzi ezt a korrupt kormányzatot!

Ennek a változtatási eljárásnak a kivitelezése bonyolultabbnak bizonyult annál, mint azt elképzelték. Ez a valóság az Anunnaki uralma alatt évezredeken át létezett. Az Anunnaki megszakította uralmát az Anchara kontinuum kinyilatkoztatása végett. Azt feltételezték, hogy a sötétség számára ez egy jel lesz, hogy hagyja el ezt a birodalmat. Ehelyett, az az idő lett, amikor a kegyeltek úgy gondolták, hogy a Mennyország által az Anunnaki eljövetelekor 13 ezer évvel ezelőtt kirótt rendelkezéseknek véget vethet uralkodásuk. Ez az engedetlenség, ami két évtizeden át tartott, most véget ér. A mi időnk itt azt jelenti, hogy megvédjük és irányítjuk azokat, akik erőforrásaikkal rendelkezve képtelenek véghez vinni a kijelölt faladataikat. Elnyerve bizalmukat, elindítottunk egy műveletet, ami a kapcsolatfelvétel peremére juttat minket. Az új kormányok megállapodtak, hogy véget vetnek az évtizedek óta folyó titkolózásnak, mely késlelteti a mi hivatalos bejelentésünket. Szándékozunk ezt a közelgő időt arra használni, hogy egyértelműsítsük Gaia iránti küldetésünket, és elmagyarázzuk, hogy a Mennyország miért akarta, hogy visszajuttassunk titeket a teljes tudatosságba. Ezek a kommunikációk igazi előhírnökei lesznek a veletek való kapcsolatfelvételnek! 

A kapcsolatfelvétel előtt, találkozni fogtok Agarthai unokatestvéreitekkel, és sok mindent fogtok tanulni tőlük! Alig várják már, hogy találkozzanak veletek. Agarthában helyezkednek el a megváltó kristályvárosok. Továbbá fogtok kapni néhány leckét a Felemelkedett Mestereitektől is. Közben élvezzétek ezeket a lezáruló időket ebben a régi sötét valóságban. Ez hozta létre az általatok megszokott világot. rövidesen beléptek egy olyan birodalomba, ami új valóságokkal van tele, és egyre nagyobb jóléttel, és annak esélyével, hogy beteljesítsétek legvágyottabb álmaitokat is. Aztán találkozni fogtok velünk, és megtanultok dolgokat, melyek kezdetben furának tűnnek majd. Az Anunnaki sok időt töltött azzal, hogy bedobozoljon benneteket egy olyan birodalomba, ami a felettetek való kontrollt megkönnyíti. Valójában ez a világ egy olyan hely, amit hibásan teremtettek meg. Nincs már rá szükség. Élvezzétek ezt az időt és tudjátok azt a tényt, hogy milyen csodás és fantasztikus új valóság körvonalazódik körülöttetek! Hurrá! Hurrá! 

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Már majdnem szabadok vagytok! Az adósságfelhő örökre el lesz távolítva! Ildomos! Az igazán szabaddá válás folyamatában vagytok. Az áramlani készülő pénz gazdagítani fogja életeteket. A Fény teljesen legyőzte a sötétség kegyeltjeit. Ami most történik, az egy Mennyei csoda. Nincs többé a múltbéli merev valóság. Engedjétek a csoda harangjainak megszólalását. Az elmúlt néhány nap eseményei arról tanúskodnak, hogy újra felveszitek a kapcsolatot azzal, akik valójában vagytok. Nekünk Mestereknek boldog gondolataink vannak. Régen azelőtt, egy küldetésre lettünk küldve, hogy vigasztaljuk és nyugtassuk az embereket. Beszéltek nekünk erről a napról is. Számításaink  szerint ez egy olyan idő, ami túl lassan érkezett el. Emberek nemzedékei pusztultak szenvedés és fájdalom közepette. Hozsanna a Mennyország végtelen kegyelmének és jóindulatának! Csodás vízióitok valóra válnak. A sötétség azon tervei, hogy Fénycseppjeiteket elpusztítsák, tova szállnak! A tudatosság arany Fényzuhatagában fogtok átalakulni! Halleluja! Halleluja! Halleluja! 

Ez az öröm része egy olyan eljárásnak, mely most folyik. Ünnepelni fogtok. A bolygót uraló sötét uraságoknak okuk volt a távozásra, amikor a sötét Anchara kontinuum az 1990-es évek közepén kijelentette, hogy a Fény és a sötétség nagy egysége elkezdődött. Ez a galaktikus béke csak a felszíni emberiség belépését várta, hogy állandósulhasson. Ez is két évtizedbe telt. A Fény erőinek végső győzelme a bűnöket és a mindent elsöprő erőszakot kellet felhasználja, hogy a sötét kegyelteket együttesen térdre kényszerítse. Dicsérjük ezen nemes harcosokat bravúrjaikért! Ezen áldott Lelkek készek voltak megtenni amit csak kell ahhoz, hogy véghez vigyék céljaikat. Ez az új valóság a maga szabadságával és jólétével együtt, egy igazi álmot vált valóra. Ezen dicsőséges egyvelegből nem lehet benneteket sem kihagyni. Többek között a ti kollektív látomásaitok és csodás tetteitek tették ezt lehetővé. 

A Fény ezen nagy projektje az 1970-es években kezdődött a Napotok majdnem elpusztításával. Ez egy jel volt arra, hogy milyen kétségbeesetté vált a sötétség. Ez a tett megmutatta mindenkinek, hogy egy szent beavatkozás elkerülhetetlen. Ez a Szíriusziak isteni küldetésével indult, és a Galaktikus Flotta 1990 elején történt belépésével egy új fázisba került. Mi Mesterek eksztázisban voltunk. Az imáink megválaszolásra kerültek egy nagyszerű módon. Ez azt is jelentette, hogy a tudatossági növekedésetek fel lesz gyorsítva, és az évezredekig tartó hosszú sötét éjszakának már majdnem vége. Mindannyian beléptünk egy olyan időbe, ami a teljes tudatosságra való visszatérésetekkel tetőzik. Örömmel köszönjük meg a Mennyországnak és áldjuk csodás tetteit. Növekedésetek kollektív víziókhoz vezetett, és egy szemléletváltáshoz a valóságotok módosuló állapotát illetően. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna! 

Ma folytattuk heti jelentésünket. Köszönjük mindenkinek, akik ezt a valóságot nagyon sikeres időbe juttatták. Továbbá köszönjük a Mennyországnak mindazt amit tett, hogy megválaszolja a felszíni emberiség hosszas kiáltását. A nagy ima megválaszolásra került! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!) 

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló


http://www.porthologos.hu/http://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat 
és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség, kicsi, esztétikus
- Együttműködik bármivel
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, 
mosogatásra, öntözésre is alkalmas
REVITALIZÁLÓ SPIRÁLTÖLCSÉR Folyadékok felélesztésére! 

Már 
csapra szerelhető
KONYHA
és ZUHANY változatban is!

http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ
50MVÉDŐPAJZS a negatív energiák ellen!

Eredeti 
Víz-Revitalizáló


Természetes Oxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ a Csapból!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.php