A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Június 7.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
9 Akbal, 16 Pax, 12 Manik

Selamat Jalwa! Amit már oly régóta vártok, az épp kezd testet ölteni. Elrendelték humanitárius és jóléti alapok nagyobb részének kibocsátását. Megvan az új menetrend a valóságnak az összeesküvéstől és a bérenceitől való megszabadítására. A sötétség felfogja, hogy az ideje lejár és fő rétegei letartóztatása vagy már folyamatban van, vagy épp most kezdődik. Felülvizsgált megállapodások lesznek bevezetve, amint beindul egy új összegátutalás. Az amerikai választás várhatóan késleltetve lesz, ahogy az új NESARA kormányt hivatalosan bejelentik majd. Amikor ezek a fejlemények valóra válnak, bejelentések sorát fogják nyilvánosan közzétenni. Ezek a dolgok most kezdenek kirobbanni mindenütt az Interneten, ahogy egyik kulcs informátor a másik után megtudja, hogy mi is történik. Ezek a jelentések közzé lesznek téve olyan sorrendben, hogy értesítsenek benneteket arról, hogy mi az ami épp készül történni, vagy már a horizonton is van. Az idő hamarosan véget vet az összeesküvés globális befolyásának. Ez tovább tartott annál, mint azt kezdetben vártuk, de számíthatunk rá, hogy most ez kezd kibontakozni!

A finanszírozás egy nagyon szigorú útvonalat követett, melyet speciálisan igazgattak különféle Földi szövetségeseink. A közelgő dolog ezért az, hogy látni fogjátok a fő összeesküvés-figurák nyilvános letartóztatását. Ez a hirtelen kirobbanása a letartóztatásoknak abból ered, hogy az összeesküvés addig húzta ezt az eljárást amíg csak lehet. A sötétek rettegnek a fogva tartó létesítményeinktől. Nagy részüket egyszerűen saját fogva tartó létesítményeikben helyeztük el, miközben átalakítottuk azokat úgy, hogy illeszkedjenek a mi követelményeinkhez. Ezekben a letartóztatási központokban addig fogják őket tartani, amíg meg nem érkeznek a mentoraik. Akkor egy olyan helyre költöztetik át őket, ami jobban összhangban van azzal, ami ahhoz kell, hogy előkészítsék őket teljes tudatosságú Fénylényekké való módosulásukra. Ez az idő a korlátozott tudatosságban, valójában egy "játék", amit eredetileg az Anunnaki tartott felügyelete alatt. A mi célunk az, hogy megváltoztassuk ezt a valóságot a Mennyország tanácsai szerint, és a megfelelő isteni időben teljes tudatosságba juttassunk mindannyiótokat. Akkor a jelenlegi "játék" lezárul, és felváltja azt egy új, teljes tudatosságú valóság. Egy új tudatosságkészlet lesz a norma.

Ezek a változások a pszichétekben létfontosságúak az egész kimeneteléhez. Ahogy felfelé növekedtek tudatosságban, ismét tudni fogjátok, hogyan épülnek fel azok a rétegek, amikből a valóságotok áll. A Mennyország átrendezte a tudatosabbak tudatosságcsökkenését, amikor az Atlantisziak és fajtáik elhagyták bolygótok felszínét. Ennek eredménye egy olyan konstrukció lett, amit képtelenség volt az Anunnaki céljaira felhasználni. Ez volt a végső alapja annak, amin most keresztül mentek. Mi mások vagyunk az Anunnakinál, és megtesszük azokat a kulcsfontosságú dolgokat, amik nagyban megváltoztatják ezt a valóságot a Kristály Fénykamrában töltött napjaitok alatt. Azt látjuk, hogy ahogy a tudatosság új rétegei rátok kerülnek, az hasonlóképp ráhangol benneteket ennek a valóságnak a sűrűségére. Ahogy ez a valóság könnyebbé válik, a Mennyország lassan megváltoztatja annak Gaia felszínével és belső valóságaival való kölcsönhatását. Amikor megérkezünk, és a mentoraink bemutatkoztak nektek, csak akkor fogjuk megkezdeni a speciális valóságáthangolásunkat. Mint látjátok, a legjobb még hátravan!

Ennek a projektnek a megkezdése hosszú ideig tartott. Tartsátok észben, hogy csak 1990-től vagyunk ezen a küldetésen. A napotok krízise az 1970-es évek elején kezdődött el. Így a Mennyország közel 20 évet várt, még mielőtt ideküldte hatalmas flottánkat az 1990-es évek elején. Ez a rés azoknak a kezdeti változtatásoknak volt köszönhető, amit a Mennyország az Anunnaki felvigyázók panaszai alapján végzett. Amikor mi megérkeztünk, már egy kialakult  helyzet várt minket. A Mennyország egyértelművé tette, hogy egy különleges küldetésen vagyunk, és a dologba nem túlzottan avatkozhatunk bele. Ezt az első évtizedet az Anchara-val kötött békemegállapodás fémjelezte, ami az 1990-es évek közepén történt. Kezdeti feladataink azok voltak, hogy szövetségesekké váljunk azokkal a különféle Fényerőkkel, amelyek Gaia felszínén szétszóródva voltak. Továbbá az elkövetkező évtizedben, sokszor meg kellett változtatnunk azt, hogy mikor és hogyan bontakoztassuk ki a küldetésünket. Mindazonáltal most teljesen ebbe a küldetésbe vagyunk bonyolódva, és segítjük a Fényerők különféle céljait ezen a világon! Elérkezik egy nagy globális tudatossági forradalom ideje!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Különféle titkos szent társaságaink most zárják le azokat az előfeltételeket, amik kulcsfontoságú letartóztatásokhoz és a jelenlegi 1871-ben illegálisan megalapított de facto amerikai kormányzat eltávolításához vezetnek. Ennek a zsarnokságnak a vége az előjele a NESARA-típusú köztársaság kiemelkedésének. Ez az új kormányzás Barátaink, az az erő, ami legálisan teszi lehetővé a valódi alkotmányunk helyreállítását, és a szokásjog visszatérését. A polgárháború előtt, Amerikát saját történelme, valamint Jefferson és Madison, Washington bölcs intelmezői irányították. A déli államok kivonulása, és a polgárháború küzdelmei és kínja, finoman megváltoztatták ezt. A nemzet nyitottá vált egy színlelt mozgalom számára, amit olyan semmirekellőkből és mű-hazafiakból álló csoport irányított, mely egy igazságtalan visszakövetelő rendszert vetett ki, ami végül a főváros 1871-es átszervezéshez vezetett. Ez az aljasság volt egy sor olyan esemény megindítója, melyek véget vetettek a valódi alkotmányos szabályzásnak az Egyesült Államokban.

Mi Mesterek, megdöbbentünk attól, amit a sötét összeesküvés véghezvitt. Ezek a sötét napok voltak azok, amikor az 1776-ban általunk felállított célokat teljesen elkezdték figyelmen kívül hagyni. Eltelt egy következő 90 év is még mielőtt valaki az elnökségben el nem kezdte alkalmazni befolyását, hogy helyreállítsa az első alkotmányos szabályokhoz hasonlító szabályzatot. Az ő meggyilkolása egyértelművé tette, hogy még nem érkezett el az ideje annak az eszköznek, ami kiküszöböli a sötétséget és korrupt hálózatát az amerikai kormányzásban. Végül elkészült a NESARA törvény, és most van az a pillanat, ami kikényszeríti. Köszönetet mondunk nektek, mindenekelőtt csodálatos energiáitokért, melyek nagyban segítenek ebben a nemes dologban. A mi jólétalapjaink már 1990-es évek óta hozzá lettek társítva ennek az új NESARA köztársaságnak a hivatalos kinyilatkoztatásához. Szándékozunk biztosítani, hogy ezek az összegek az új amerikai köztársaság nagytakarításához vezessenek, és ugyanakkor bejárják a bolygót. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Egy új tudatosságemelkedés megy végbe bennetek. Ez az a pillanat, ami megindítja azon hazugságok és féligazságok eltakarítását, amiket oly régóta használtak fel, hogy manipuláljanak benneteket. Ez az eljárás egy másik szinthez ér, amikor a flotta végül landolni fog, és megismeritek Agartha történelmét. Ezek a kinyilvánítások meg fogják változtatni eredetetek szemléletét, amikor részletesen megismeritek, hogy Gaia hogyan született, és miért jöttünk ide fokozatosan gyarmatosítókként, hogy ennek a szent gömbnek a kiválasztott szárazföldi őrzői legyünk. Gaia bálnáival és delfinjeivel való hosszú kapcsolatunkat először mi fogjuk elmesélni nektek, aztán a mentoraitok. Sok dolog fel fog gyorsulni, amint ezek az új kormányok a helyükre kerülnek. Sokaknak közületek még mindig elképzelése sincs arról, hogy ez a néhány esemény milyen nagymértékben meg fogja változtatni ezen valóságot illető koncepcióitokat. Alig várjuk, hogy szabadon veletek legyünk és együtt teremtsünk meg egy szépséges és érintetlen új birodalmat.

Ma folytattuk jelentésünket a Fény által megoldott szituációkról. Teljes mértékben arra számítunk, hogy rövidesen eseményeket látunk, melyek olyan változásokat teremtenek, amikről régóta beszélünk veletek. Ezért azt kérjük, tartsátok fenn ezt az új Fényt, és üdvözöljétek a közelgő új kormányzást, és egy új véget-nem-érő jólétet! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.