A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Január 10.

Sheldan Nidle közvetítése

7 Men, 8 Chen, 8 Manik

Dratzo! Visszatérünk! A világotok átformálását ígérő események közel állnak a megnyilvánuláshoz! Azt mondták nekünk Földi szövetségeseink, hogy egy hatalmas esemény közeleg. Ahhoz közeledünk, amit a Kínai naptár szerinti Új Évként ismernek világotokon. Ez a Víz-Sárkány Éve, amire drámai változás jellemző. Sokan várják közületek, ahogy mi is, hogy a sötétség megkapja jussát, és a jelenlegi gazdasági valóság arra kezdi kényszeríteni a sötét összeesküvést, hogy megalázkodjon egy kiútért cserébe. Sok nemzet birtokol nagy természeti forrásokat, mint olaj, arany, és drágakövek, és nem akarják már elfogadni ezeket a rendelt pénznemeket csereeszközül, és ez további nyomást gyakorol a sötétség-vezérelte bankrendszerre. Azoknak a reformoknak, melyeket már bejelentettek, de aztán el lettek halasztva, most kell elérkezni. Ez arra készteti a sötétséget, hogy mozduljon el az adósság-elengedési politika irányába, de ez még további nyomást gyakorol a tőkére és az árutőzsdére. Ráadásul ez egy lassulást eredményez az úgymond helyreállási folyamatban is.

A sötét összeesküvésre nehezedő félelmek sokasága furcsa módon még arrogánsabbá teszi őket. Az összeesküvés fő uralkodó bizottsága, nemrég megszakította a Földi szövetségeseinkkel folytatott beszélgetéseket, amit mi egy pánikreakciónak vélünk, ugyanis valójában nekik nagyon kevés tárgyalni valójuk van, mivel az érmék öntésében is csak alig érdekeltek. Ők úgy látják ezt, hogy a sötét egyének által rájuk hagyott dolgokat folytatniuk kell, hogy tovább táplálják a széleskörű háborús forgatókönyvek lehetőségének lángját; így azonnali feladatunk át lett adva nekünk. Utasítottuk kapcsolattartóinkat, hogy felügyeljenek minden agresszív mozzanatot mely most folyik világotokon, és gondoskodjanak arról, hogy egyikük se fejlődjön nagyobb konfliktussá. A háború-mentes opció fenntartása egy hosszabb dolog, a fennmaradó kérdések gyorsan megoldhatók. A fő késleltető tényező most az, hogy számos különféle politikai közösségetek most soha ez előtt nem látott tetteket hajt végre, az összes tettüket irányító összeesküvés teljes felügyelete nélkül. Ez a last minute visszalépési dolog most intéződik, és egy sor forradalmi esemény megtörténésére számítunk, és arra, hogy világotok örökre megváltozik.

Ahogy minden egyes politikai közösség vezetői szembesülnek ezzel az új szabad világgal, felvillanyozzák őket az új lehetőségek, és ezzel együtt bizonytalanok is lesznek abban, hogy miképpen kellene megtenni következő lépéseiket. Itt vagyunk, hogy tanáccsal szolgáljunk, és szándékunkban áll Földi szövetségeseink napirendjeit gyorsan elérni. Az új kormányzás felállítása és a bőségkézbesítések az első hatalmas lépések, melyek sürgetően szükségesek világközösségetek számára. Mindennek megtétele egy új világgazdasághoz vezet, és megkezdődik egy alapos eljárás, ami a közzététellel ér véget. Ez amilyen gyorsan csak lehet, azt akarjuk, hogy megtörténjen, mivel hatalmas oktatási projektünk van, amit be kell teljesítenünk, hogy világotok hozzászokjon a mi jótékony létezésünkhöz. Ezeknek a tanításoknak az egyik aspektusa a ti valódi történelmetek kifejtése lesz, ami el fog törölni közel 7.000 évnyi félrevezetést és manipulációt, melyet először az Anunnaki végzett, majd a bolygótokon lévő kegyeltjeik, az illuminoidok piszkos tettei erősítettek.

Ezekhez a kulcsfontosságú tettekhez elég idő kell mindenki számára, hogy teljesen megértsék azokat, valamint azt, hogy a globális közösség valóban mire vágyik. Minden nemzet a legjobb saját érdekeik szerint szeretne cselekedni, és ellátni a népét olyan vezettetéssel, hogy szabadságban és szuverenitásban működhessen. Ez egy összetett vállalkozás, és nyíltan elismerjük ezt. Összekötőink előtt nagy feladatok állnak. Ráadásul a Felemelkedett Mesterek szorosan együtt dolgoznak számos titkos szent társasággal, hogy megkönnyítsék ennek az átmenetnek az idejét. Mindannyian megértjük, hogy a legtöbbetek által elfogadott valóság és azon új koncepciók között, melyet a mi közös tetteink fognak teremteni, van egy rés. A legnagyobb része annak amit be fogunk mutatni nektek, könnyen megrázó lehet világotok többsége számára. Globális kultúrátok néhány olyan igazságon alapul, amiket elferdítettek és olyan kétes elképzelések sokaságában terjesztettek, melyekkel a vallási és a politikai hierarchiátok látott el titeket. A dolgok egyenesbe állítása rejlik a változások mélyén, ami lehetővé teszi új valóságotok megnyilvánulását.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány érdekes ténnyel érkezünk hozzátok. Jelenleg a sötét összeesküvés egy sor megbeszélésbe kezdett Közép Kelet, Ázsia, és Nyugat Afrika kormányaival. Ezek a "megbeszélések" arra lettek tervezve, hogy megszerezzék ezeknek a kormányoknak a hozzájárulását ahhoz, hogy bizonyos értékes forrásokat titokban kemény-valutává alakítsanak. Hát eddig ezek a kölcsönhatások sikertelenek voltak a szándékolt eredmény elérése tekintetében. Mindazonáltal a sötétek arra használják minden megmaradt vagyonukat, hogy valamilyen fajta alkut kössenek bárkivel, aki meghallgatja őket, hogy túléljék 2012 első negyedévét. Az ismétlődő kudarcok ebben a tekintetben nem kedvtelenítették el őket attól, hogy higgyenek valami csodával határos megoldásban a felmerült dilemmáikat illetően. Mindazonáltal a társaink biztosak abban, hogy az összeesküvés azon a ponton van, ahol a Fénnyel fog alkut kötni azonnali önmegadására. A győzelem nagyon közeli!

Ezek a sötétség tényleges veresége előtti idők azt igénylik, hogy arra a valóságra fokuszáljunk, melyre mindannyian vágyunk. Töltekezzünk fel a részletekkel és kezdjük felhasználni kollektív energiáinkat arra, hogy azokat elhozzuk a Fénybe, és vele együtt a jólétet, szuverenitást, és a teljes tudatosságot is. Fordítsatok időt minden nap arra, hogy elmélyüljetek és használjátok határtalan potenciálotokat, hogy felállítsátok ezt az új világot, miközben elmétekben tartjátok, hogy a Fény felettébb bátor jelzőfényei vagytok. Tetteitek egy olyan világban horgonyoznak le titeket, mely most épül fel a Mennyország hierarchiáinak és családfájának sokasága által. A ti részetek az, hogy vegyétek ezt a hatalmas energiát és engedjétek szabadon Gaia számára. Ezt téve olyan Áldásokat végeztek, melyek Aeon szentségéből érkeznek a Föld fizikai síkjára. De ez az energia összehangolt összpontosítást igényel annak érdekében, hogy materializálódjon a Földi síkon, és így a kollektív vizualizációitok működtetik azt a csodát, ami az új valóságotok.

Ennek az új valóságnak van egy nagy célja: a teljes tudatosságba juttatni titeket. Atlantisz bukása óta, közel 13 évezrede, korlátolt tudatosságban voltatok, és arra törekedtetek, hogy visszanyerjétek az elveszett, Angyalihoz hasonló képességeiteket. Ez a megpróbáltató odüsszeia most éri el megszentelt célját. A teljes tudatosságot elvették tőletek az által, hogy egyszerűen átrendezték genetikai sorrendeteket, és úgy is tartották egy sor egymással összekapcsolódó epigenetikus programozás által. Mindazonáltal ezt felülbírálhatják az élő Fény frekvenciájának eszközei, és egy speciális rezgésprogramozás, mely egyéni életkörülményeitekre hangolódik. Ez az eljárás, amikor azt egy teljes tudatosságú Lény felügyeli, vissza fog juttatni titeket a teljes tudatosságra. Ez a csoda készül megtörténni, amint az új valóságotok teljes mértékben testet öltött. Közel az örömünnep ideje!

Ma olyan eseményekről adtunk jelentést, melyek egyre gyorsabban kezdik elhozni új világotokat. Előkészítjük személyzetünket, hogy vigyék végbe a kapcsolatfelvétel előtti végső feladatainkat, és a Felemelkedett Mestereitek hasonlóképp biztosítanak róla, hogy különféle isteni feladataikat az isteni terv szerint végzik. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?