A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. Február 4.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
8 Oc, 13 Yax, 10 Caban

Dratzo! Az a valóság, amiben vagytok, épp megváltozik. Ahogy ez történik, a sötét összeesküvés maga mögött hagyja rettenetes történelmét, és az egymással összeköttetésben álló hatalmas vagyon és hatalomhálózatát, melyet változásra késztetnek. Azok a régi módszerek, amikkel a sötét összeesküvés fenntartotta hatalmát, kezdenek kisiklani. A hatalmuk, melyet évezredek alatt építettek fel, átkerül egy új, tudatosabb, és humánusabb csoporthoz. Ezek az új vezetők tisztában vannak a Mennyország által igényelt hatalomátadás természetével. Ez a már rég lejárt határidejű változások ideje, és hogy teljes mértékben támogatásra leljen az, amit ezek az átalakulások jelentenek. A felszíni emberiség misztikumok által körülvett amnéziában volt tartva, és ezeket az anomáliákat meg kell magyarázni. Ennek elmagyarázása a Felemelkedett Mesterek és a Belső Földi hittestvéreitek feladata. A mi küldetésünk az, hogy röviden megértessük veletek, hogy mi is történik. Ahogy alakultok, egyre kevésbé lesztek fogékonyak azokra az "elmejátékokra", amiket régóta végez veletek ez az összeesküvés, a média és a szórakoztató ipar által.

Kétségkívül zavarodottak és idegesek vagytok attól, amit valóságotok igazságának tartanak. A sötétség továbbra is manipulálja az időjárásotokat, a pénzügyi rendszereteket, és még a kormányokat is olyan politikákra utasítja, melyek olyan tetteket igényelnek, amik nem hagyhatók figyelmen kívül. Ezen látszólag megtörhetetlen valóság mögött, ott van egy titkos erő, ami lekorlátozza a sötétséget, és törvényesen szipolyozza el annak óriási hatalmát. Ez a koalíció képes erre, mivel óriási gazdagsággal és befolyással bír. Továbbra is segítjük ezeket a tetteket a Szellem által. Régen azelőtt, létre lett hozva egy rendszer arra, hogy megváltoztassák a mostani pénzügyi rendszer működését. Különféle nagy világalapokat állítottak fel, és onnantól egy sor "kőműves" tett hozzá még ehhez az alapítványhoz a sötétség által. A következő században, a Fény szerezte meg a felügyeletet egy sor titkos arany és ezüstraktár felett. Ezek az alapjai annak ami most történik mindenütt a bolygón, és ami véget vet az adósrabszolgaságnak, személyes szuverenitást hoz, és lehetővé teszi az új kormányzás beköszöntését!

A mi flottánk az első kapcsolatfelvétel miatt van itt. Az utóbbi 2 és fél évtizedet azzal töltöttük, hogy tanuljunk rólatok, és elkezdjünk szövetségeket létrehozni azokkal, akik szándékoznak megszabadítani benneteket a sötét mestereitektől. A Mennyország küldött minket ide, hogy felügyeljük a teljes tudatosságba való átmeneteteket. A megfelelő isteni időben be kell avatkoznunk, és mentorolnunk kell ezen átalakulásotok végső fázisait. Ez idő alatt, láttuk átállni sötét hűbéruraitokat az Anunnakit, és feladni azt a művet, mely véglegesen az ő korlátolt tudatosságú rabszolgáikká alakított volna benneteket. Most arra várunk, hogy bemutatkozzunk nektek, és előkészüljünk a tömeges földre-szállásra. Ez a feladat véget vet hosszas karanténotoknak. Meg fogjátok tudni, hogyan ferdítették el és hamisították meg azokat a történeteket, amikkel megetettek benneteket a történelem és tudományos könyveitekben. Ez jól megváltoztatja majd a nézeteiteket valós eredetetekről. Ti valójában földönkívüliek vagytok. Eredeti őseitek olyan gyarmatosítók voltak, akik ezen galaxisból mindenhonnan jöttek ide, és a DNS-ük alaposan bele van keveredve mindegyikőtökbe.

Így valójában egy csodás genetikai képlet furcsa keveréke vagytok. Ez a DNS tovább keveredett ezen galaxisból származó Lelkek nagy beáramlása által. Ez tett benneteket egy felettébb bámulatos keverékké, ami újra össze lesz rakva a Fénykamrákban, melyek visszajuttatnak teljes tudatosságra benneteket. A Mennyország azt mondta nekünk, hogy mindennek az eredménye egy felettébb életképes és csodálatos galaktikus társadalom lesz. Számos tettet véghez kell vinnetek, melyek elhoznak egy igazi békét ennek a galaxisnak, és elhoznak nagy csodákat a fizikaiság ezen egész szektorának. Ezek lehetővé fogják tenni, hogy több ezer galaxis összejöjjön. Örvendünk a Mennyország ezen sok szent rendelkezésének. Mindez megerősíti amit mindig is tudtunk rólatok, és Gaia galaktikus társadalmáról. Amikor majd hamarosan megérkezünk, növekedésetek megkezdődik. Egy menetrend van hatályban. Összekötőink és küldötteink épp azt dolgozzák ki, hogy miképpen hajtsuk végre a változásokat. Az új kormányzás és a földre-szállás ideje valójában gyorsan közeledik!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ezen áldott valóság Fénnyé alakításának eljárása folytatódik. Különféle társaink most fejezik be azokat a műveleteket, amik rövidesen az illuminoidok felső rangsoraiból való egyének sokaságának a letartóztatásához vezetnek. Ahogy végzünk ezzel az eljárással, másokra is készülünk, amik megindítják egy sor új bankszabályzás hivatalos beiktatását. Ezek fogják létrehozni azt az ösvényt, ami által végre meg tudjuk kezdeni a jólétalapok kiosztását. A Mennyországnak van egy terve, és mi engedelmesen váltjuk valóra azt lépésről lépésre. Amikor mindez a helyére kerül, az új kormányzás lehetségessé válik. Azon a ponton, el tudjuk kezdeni egy oktatássorozat menetrendjét mindegyikőtök valódi spirituális természetéről, és valódi történelmetekről. Az eredetetek arra fog késztetni benneteket, hogy kíváncsiak legyetek múltatokra, hogy jól lássátok mindazt amit tennetek kell!

A sok igazítás amire még mindig szükségetek van, jelenleg is folyik. Ezek közül az első az új rekeszizom csakrátok felébresztésének befejezése. Sokan közületek gyengének érzitek magatokat olyan tünetekkel, melyek elsőre valamilyen gyomorinfluenzának tűnnek. Valójában ez nem más, mint a rekeszizomcsakrátok megnyílása, és ez módosítja a jelenlegi kapcsolatát a gyomrotokkal és a légzési folyamatotokkal. Ez légzésproblémákat okozhat, általános gyengeséget és némi fájdalmat a mellkas területén. Érezhetitek, hogy gyomrotok felkavarodik és rosszkedvűek vagytok. Ez egy átmeneti hatás, amit a bevezetett különféle típusú energiák, és a régóta a rekeszizmotokban tárolt ósdi energiák sokaságának a kitisztítása okoz. Ez a tünetegyüttes hirtelen jöhet, és néhány napig, vagy egy hétig tarthat!

Végül a most folyó változások a torkotokban és a felső mellkasotokban folytatódnak. Ezt a torokcsakrátok számára beáramló magasabb energiák okozzák. Ez úgy tűnhet, mint egy torokgyulladás, vagy akár gégegyulladás egy furcsa fajtája. Ez is egy ideiglenes körülmény. Gyakran párosul a következő lépéssel, az új csecsemőmirigy csakrátok végő megalapozásával. Ez a tünetegyüttes tartalmazhat komoly fájdalmakat a felső mellkasban, fura remegő érzést ugyanezen a területen, és némi homályos látást, kisebb lüktetést a fej alsó részén és a nyakon. A többi tünethez hasonlóan, ezek is ideiglenesek, és néhány napig, vagy egy hétig tarthatnak. Ezek a  módosulások egy általános felgyorsulás részei, ami most áldott módon befejeződik a test-Angyalaitok és a kijelölt medikus csapataitok által. Ezek annak a beharangozói, hogy milyen közel vagytok a nagy átalakulásotokhoz!

Ma folytattuk heti üzeneteinket. Olyan események hevernek lábaitok előtt, melyek nagy és örömteli változást hoznak. Ezek a módosulások véget vetnek a nagyon sötét és fondorlatos összeesküvés hosszú uralmának. Ezek a közelgő események lesznek a jólét, szabadság, és az új kormányzás előhírnökei. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló