A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Július 21.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
7 Ik, 0 Vayeb, 11 Ik

Dratzo! A világ kezd két nagy részre "szakadni"! A sötét összeesküvés dühös, és nem is sikerül neki fenntartani az évezrede fennálló előnyeit. Ezen tradícióikat harsogják a Fény erői széleskörű jogi támadása alatt. Vannak olyan korlátozások, amiket rákényszerítenek a sötétség világszinttű csalárd bankhálózatára. Szinte hetente kísérel meg a sötétség olyan helyzeteket teremteni, melyek végül háborúhoz vezethetnek. Ezek a stratégiák befuccsolnak. Valójában a fokozatos összeomlás most az előírás az összeesküvés és kegyeltjei számára. Közben földi szövetségeseink megvitatják hogyan a legjobb véget vetni a globális hatalmú brókerek ezen csoportjának. Egy új pénzügyi rendszer vár a hivatalos bejelentése időpontjára. Ez a kiáltvány a végső nagy lökésre vár, ami biztossá teszi a sors beteljesedését a Fény számára. Ami jelenleg hiányzik, az ennek a növekvő nagy szövetségnek a kormányzati része. Számos nagy kormányban a hivatalban lévők jelenleg azokat a szükséges intézkedéseket végzik, melyek véghezviszik a kormányzás irányváltását, hogy az helyreállítsa a népének jogait, és lehetővé tegye letartóztatások sorának megtörténését.

Ép feláll egy igazi csendes forradalom színtere, ami lehetővé fogja tenni világotoknak a visszatérését a béke és a példátlan együttműködés állapotába. A sötétség naponta reszket attól az előrehaladástól, melyet földi szövetségeseink kitartóan végeznek. Ez a történet még mindig javarészt el van hallgatva előletek, mivel sötét félretájékoztatás fellege vesz körül benneteket. Az ötletük az, hogy összezavarják a tömegeket, amit olyan hazugságokon keresztül tartanak fenn, hogy valójában semmi sem változik. Annyira szeretnénk felülkerekedni ezeken a "torzításokon". Ismételten megkértük földi szövetségeseinket, hogy fedjék fel legalább részben azt ami valójában történik. A válaszuk erre az, hogy ez a nagymértékű félretájékoztatás segít nekik abban, hogy a sötét összeesküvés azt higgye, hogy a fura stratégiái valamiképp működnek. Ez lehetővé teszi, hogy szövetségeseink egyedülálló titkos módon szépen előre haladjanak, és a megfelelő időben egy új valóságot zúdítsanak a sötét összeesküvés vezetőségére. Ezzel szemben mi azt érezzük, hogy egy nyilvánosabb kampány is működhet, mivel a jelenlegi valamiképp sötétségben tart benneteket. A földi Fényerők továbbra is kitartanak amellett, hogy ez alapvetően egy önpusztító stratégia az összeesküvés számára, a működésének természete végett.

Ahogy ezek a stratégiák előre haladnak, láthatjuk hogy a Fény miképpen szándékozik letaszítani a sötétséget a hatalomról. A sötétség számára a gazdagság és a hatalom a minden. Számukra az, hogy immunnisak azon törvényekre, melyek mindenki mást kormányoznak, annak a jele, hogy ők milyen fontosnak is látszanak. A Fény lassan körülveszi a sötétséget olyan alternatívákkal, melyek ledöntik őket. Ez az eljárás megmutatja, hogy ez a hajdanán hatalmas ellenség meghódítható. A sötétség tovább folytatja azon stratégiáit, melyek épp most nagyon nem működnek. Ez azért van, mert az Anunnaki már nincs a képben. Valójában ezek a korábbi urak tanácsolják földi szövetségeseinknek, hogy hogyan a legjobb vereségbe taszítani korábbi szolgálóikat. Ezért arra lehet számítani, hogy a következő hónapokban valamikor a Fény ezen stratégiája a várt eredményeket nyújtja. A sötét összeesküvés bukása valójában csak a kezdet. A földreszállásunk csak azután érkezik, hogy az új kormányzás és az új pénzügyi rendszer a helyére került. Azelőtt egy sor eseménynek kell megtörténnie. Ezek állítják fel a terepet a mentoraitokkal való találkozásotokra!

Ez az összes csodás esemény része egy őstörténelemnek, amit az Anunnaki indított útnak. Az Anunnaki megállapodott a Mennyországgal, hogy nem tesz semmilyen olyan módosítást, amit az Atlantisziak tettek veletek. Az Anunnaki ennek ellenére mégis alig várta a megfelelő időt arra, hogy drasztikus módon emberi robotokká butítson benneteket. Ennek a robotnak a rabszolgájuknak kellett volna lennie, és lehetővé tenni az Anunnaki számára, hogy bejusson a gonosz Anchara szövetség belső köreibe. Ez a terv azt jelentette, hogy először a sötétségnek teljesen engedelmessé kellet volna tennie őseiteket minden parancsukra. Ennek eredménye volt a három aranykor. Ez az eljárás megbukott, a nagy özönvíz után őrizetbe lettetek véve a bolygón. A sötét urak tudták, hogy a Mennyország hamarosan felülvizsgálja ezt a birodalmat és megszabadít benneteket az urak és kegyeltjeik által rátok rótt fogságból. A múltunk ennek a naprendszernek a felügyelete, és különösképpen Gaia-é, folyamatosan látogatva ezt a térséget. Ezeken a látogatásokon, találkoztunk az Anunnakival és a Mennyország számos régi rendeletét hajtogattuk nekik. Ezek kimondják a felszabadításotokat és a teljes tudatosságba való visszatéréseteket.

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ez a világ egy rendkívül áldott eseményre készül! Régen ezelőtt a Mennyország engedélyt adott egy sötét úrnak, hogy uralja ezt a földet, és bizonyos speciális szabályokat gondosan kövessen. Ha az Anunnaki nagyban eltért volna ezektől a megállapodásoktól, egy veszélyes szituáció elsöpörte volna őt. Az Anunnaki követte az isteni rendelkezéseket, és képes volt uralkodni az emberiség felett közel 13 ezer évig. Az Anchara megállapodása vetett véget ennek a szerepnek, és elhozta a békét a galaxsiba. Mi voltunk azok, akik gondosan felügyelték ezeket a semmirekellőket, és hűségesen jelentést adtunk bármilyen kisebb szerződésszegésről, amit elkövettek ők. Most egy felettéb szent időben vagyunk, ami lehetővé fogja tenni végre mindegyikünk számára egy olyan valóság elérését, ami békével, szabadsággal és jóléttel van tele. Ez egy olyan idő lesz, amikor szabadon sétálhatunk közöttetek. Már most is sokkal könnyebb segíteni nektek annál, mint azelőtt!

Az emelkedő tudatosság energiája egy olyan valóságot formál, ami koncentráltan arra fókuszál, hogy valóban elérjünk csodákat. Minden valóságnak van egy energiája, ami általában igen gyenge. Használjátok kibővült képességeiteket arra, hogy a célok beteljesítésének eszközeiként fókuszáljatok azokra. A spirituális erő megnövekedett mértéke képes rövid időn belül lehetővé tenni sikereteket. Ehhez hagyjatok fel minden negativitással és frusztrációval. Mindig tartsátok észben, hogy minden egyes ilyen gyakorlat nem csak összpontosítás, hanem nagymértékű kivetített belső pozitivitás is. Növeljétek meg magatokban ezt az értéket az által, hogy egy higgadt, segítőkész energiát nyújtotok. Ez lesz az alapja annak, amit tenni szándékozunk. Amint pozitívnak és spirituálisan erősnek érzitek magatokat, szánjatok időt rá minden nap, hogy ezt az energiát vetítitek ki. Ahogy a pozitív kivetítéseitek részletei erősödnek, elkezditek látni, hogy ezek a vizualizációk lehetővé teszik, hogy változtassátok valóságotokat. Aztán egy villámcsapásra sikeresek lesztek!

Áldottaink, ti egy olyan korszakban éltek, ami egy nagyon megterhelő pontja a gonoszság Fényre váltásának. Számos esemény kezd megvalósulni. Ezek az események gyorsan megváltoztatják hogyan tekintsetek erre a még mindig korlátozott valóságra. A szent cél az, hogy együtt terjeszkedjünk, és lehetővé tegyük sikereteket. Húzzatok hasznot ebből, és használjátok fel saját pozitív energiáitokat arra, hogy felgyorsítsátok ezt a változást. Váljatok még tudatosabbakká az izgalmas lehetőségekről, és csatlakozzatok az által, hogy alkalmazzátok saját vizualizációs verziótokat annak érdekében, hogy ezt a birodalmat a Szeretet és a Fény új korszakába juttassátok! Együtt meg van a képességünk nagyon megerősíteni azokat a tetteket, amiket földi Fényerőink végeznek, hogy szabadsággal, békével, és jóléttel szolgáljanak, melyet olyannyira megérdemeltek. Napi szinten szándékozunk olyan eszközöket megnyitni számotokra, melyek segítenek nektek ebben az áldott eseménysorozatban. Együtt Drágáink győzedelmesek lehetünk!

Ma folytattuk azt, hogy üzeneteket adunk, amik körvonalazzák mi is történik most! Mindenütt ezen a szent gömbön, egyének jönnek össze azért, hogy eltávolítsák a sötétség hatalmát, és félreállítsák azt. Még mindig sok a tennivaló. Mindazonáltal a szabadság és a győzelem ideje nagyon, nagyon közeli! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra


2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt. ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változatTudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!

Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.