A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Július 5.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Batz, 4 Kumku, 12 Manik

Selamat Jalwa! Egy kisebb időzítési probléma szakította némileg meg az összegek kibocsátását. A kézbesítések megkezdését az amerikai Függetlenség Napja utánra halasztották egy konfliktus végett, ami azok között zajlott, akik ténylegesen egy gyors előrehaladást szeretnének, valamint azok, akik túl óvatosak lennének ezen ügyekben. Arra számítunk, hogy ez az utolsó ilyen késleltetés. A legtöbb alapvető finanszírozás már a pénzáramban van. Legnagyobb gátjait már eltávolították. Biztosak vagyunk benne, hogy szigorú menetrendet lehet tartani, amint az első összegek célba érnek. A feladat az, hogy ezen összegeket arra használják fel, hogy végre megszüntessék a sötét összeesküvés által még mindig fenntartott hatalmi pontokat. Ezért a további finanszírozások a jövőben simán fognak zajlani, és megszüntetik azt a frusztrációt, amit még mindig a legtöbben éreztek. Ez a jólét és egy új pénzügyi rendszer bemutatkozásának ideje mindenki számára. Az új kormányzás fogja felügyelni ezt, és véget vet azoknak a kapzsi egyeduralkodóknak, akik az utóbbi néhány évszázad során hatalmaskodtak. Az ő letartóztatásuk közeleg, és ezzel együtt annak ideje is, hogy végre mindenki örülhessen!

Ez az eljárás, mint azt mondtuk, már túl sok időt vett igénybe. Mindazonáltal tanulságos volt mindannyiunk számára. Most teljesen megbízunk egymásban, és ezt az egész projektet most gyorsan beteljesítve kívánjuk látni. Ezért azt kérjük, hogy továbbra is maradjatok türelmesek, ahogy végezzük ezt a sok kézbesítést, és felügyeljük egy új bank és pénzrendszer kiemelkedését. Kétségtelenül van néhány váratlan csomó, amit ki kell bogoznunk. Bárhogyan is, minden el lesz végezve, és a művelet sikere biztosított. Ami még van, az a hátralévő forgatókönyv lezajlása, és hogy képesek legyetek örülni annak ami készül megvalósulni előttetek. Amikor először jöttünk erre a földre, láttuk ahogyan az Anunnaki és a kegyeltjei kontrollálnak benneteket. Az az idő véget ér. Előttetek egy olyan pillanat, amikor könnyedén fellélegezhettek, és tudhatjátok, hogy a teljes tudatosságba vezető út meg lett tisztítva. Hamarosan közvetlenül szólhatunk hozzátok, és felkészíthetünk az érkezésünkre, és ezzel együtt a mentoraitok érkezésére is. Aztán meglátjátok a Kristály Fénykamráitokat is Agarthában!

Amikor ez az összes sötét Lény eltakarításra került, az lesz ragyogásotok pillanata. Az új beiktatott NESARA által szponzorált kormány lehetővé fogja tenni, hogy véghez vigyétek projektjeiteket. Használjátok ezt a különleges időt arra, hogy összejöjjetek, és egy olyan új világot kezdjetek kialakítani, ahol a félelem és a korlátozottság többé nem létezik. Használjátok a meglelt békét arra, hogy megismerjetek új barátokat, és hasonló projekteken dolgozzatok bolygó szerte. Ebben a friss együttműködési hangulatban, a Felemelkedett Mesterek számos leckét kívánnak átadni nektek eredetetekről és történelmetekről, illetve hogy még mi áll a felszíni emberiség előtt. Ez az eljárás tovább bővül egy sor új projekttel, melyek vagy gyorsan újjáépítik az infrastruktúrát, vagy újat teremtenek (például utakat, szennyvízcsatornákat, és vízkezelő projekteket). Lássátok ezt olyan időként, amikor szabadnak érezhetitek magatokat, és képesek lehettek elkezdeni a felszíni világ helyreállítását. Ott vannak a titokban tartott eszközök is, amikkel meggyógyíthatjátok a betegségeket, és javíthatjátok egészségi állapototokat és vitalitásotokat. Ezek az eszközök is képesek megtisztítani Gaia maradék ökorendszereit, és véget vetnek azoknak a katasztrófáknak, amiket a bányászat, a fúrások, és a valóságunkra mért más, emberi beavatkozások eredményeztek.

Szerintünk mindezek kulcsa a birodalmatokra való tömeges leszállásunk. Amint érzitek, hogy megszabadultatok a manipulációktól és a hazugságoktól, melyek hamisan elrémisztettek tőlünk benneteket, kiteljesíthetjük a Mesterek leckéit úgy, hogy megmutatjuk honnan jöttetek, miközben lehetővé tesszük, hogy a mentoraink olyan párbeszédbe kezdjenek veletek, ami eltörli idegengyűlöleteteket és bemutatja nektek Belső Földi unokatestvéreiteket. Ez az eljárás egy következő lépése belső növekedéseteknek, ami lehetővé teszi, hogy meglássátok, hogy az Atlantisziak hogyan módosítottak titeket, és hogyan lesz ez rövidesen visszafordítva. Visszakerültök a Kristály Fénykamráitokban azzá, akik voltatok még a tragikus végnapok előtt Atlantiszban. Amikor ez megtörténik, megkapjátok a szükséges képzést ahhoz, hogy könnyedén éljetek ebben az újonnan átalakult birodalomban. Akkor összejöttök és egy új csillagnemzetet formáltok. Ismét belakjátok a Mars, a Vénusz, Gaia, és a Pax belső részeit. Az első isteni küldetésetek az lesz, hogy segíteni fogtok sokaknak, akiknek nem funkcionál teljesen a Fénytestük. Ebben a szent feladatban segíteni fognak azok, akik mély rokonságot éreznek ezen hosszasan megkínzott Lelkekkel.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Körülöttetek egy olyan világ Gyermekeink, ami gyorsan jobbá válik. Ebben az átalakuló birodalomban növekedtek, és képzeletben egy új, csodásabb valóságot formáltok. Régen azelőtt, az Atlantiszban hatalmon lévők úgy teremtettek, hogy büntessenek benneteket nézeteitekért. A ti nézetetek az volt, hogy amit Atlantisz képvisel, az teljesen rossz. Kezdetben nagy árat fizettetek ezért, és most a Mennyország kész megjutalmazni benneteket az által, hogy visszajuttat a teljes tudatosságba mindegyikőtöket. Ez a csodás Létállapot felbecsülhetetlen dolog. Ez egy olyan idő, amikor egy valóságban élhettek, és szabadon kommunikálhattok másokkal. Ez lehetővé teszi, hogy teljes része legyetek a Mennyországnak, és szabadon éljetek a fizikaiságban. Ti valójában minden valóság része vagytok. Ez a bámulatos körülmény az ami vár rátok, miután kiléptek a Kristály Fénykamrából, és megfelelő képzést kaptok tőlünk. Mi évezredek óta így élünk. Örömmel fogadunk benneteket!

Csillagcsaládotokat a vizionálásaitok és a hozzánk való csatlakozásotok iránti mély vágyatok hozta ebbe a birodalomba. Ez fokozatosan tette lehetővé, hogy egy olyan eljárásba kezdjetek, ami távolra juttat attól, amit a korábbi sötét mesterek annyira akartak számotokra. Ezek a kifogásolható mesterek már túllépték azt az időt, amit a Mennyország kijelölt számukra. Azért lettünk behelyezve ebbe a szentségtelen felfordulásba, hogy megakadályozzuk sikerüket. A sötétség le lett állítva, habár még mindig erősek számotokra, de a képességeik jelentősen leredukálódtak. Ahogy a Mennyország mélyen telepumpálja ezt a birodalmat szent rendelkezéseivel, az gyorsan Fénnyé válik. Most azt látjátok, hogy a Mennyország hosszú forgatókönyvei elkezdenek valóra válni, és örökre megváltoztatni ezt a sötét birodalmat. Áldanak minket a történések. Legyetek tudatában ennek az isteni kegynek, és készüljetek fel, hogy képesek legyetek álmaitok elérésére. Egy új világ készül megjelenni előttetek!

Sok éberséget és pozitív fókuszt igényelt mindannyiunktól, hogy elérjük ezt a bámulatos pontot. Mint korábban mondtuk, ez az új birodalom csodákkal teli idő lesz. Így készüljetek rá, hogy mindezt meglátjátok. A kezdeti finanszírozások úton vannak, és a társaink szorgosan végzik az új kincstári és bankrendszer végső simításait. A cél az, hogy segítsen világszinten olyan jólétet formálni, ami meghaladja legmélyebb elképzeléseiteket is. Mind azt kérjük, hogy használjátok pozitív szemléleteteket és képességeteket arra, hogy támogassátok egymást, és biztosítsátok időszerű sikereteket. Készen állunk, hogy amikor szólnak, megkezdjünk egy oktatási projektek, ami nagyban támogatja mentorotok sikerét. Több tennivaló is van itt. Ti Gyermekeink, erőforrásokat és tudást igényeltek sikeretekhez. Ti lesztek azok, akik végre elhajítják a sötétséget, és Fénylétben üdvözülnek, akik az új Fénybirodalmatok hírvivői lesznek! Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Ma arra figyelmeztettünk benneteket, hogy készüljetek fel arra ami történni fog ebben a birodalomban. Az álom, melyet évezredeken át hordoztatok magatokban, rövidesen valósággá válik. Használjátok ezt a kezdeti időszakot arra, hogy elmélkedjetek, és bámulatos csodák részesei legyetek. Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.