A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Március 22.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
5 Manik 0 Mac, 12 Manik

Dratzo! A valóságot megváltoztató eljárás tovább folytatódik.  Egyrészről, ott vannak a mi Felemelkedett Mestereink, a sok titkos társaság és azok közeli szövetségesei, és azon egyének, akik őszintén elkötelezték magukat az iránt, hogy gyorsan és eszesen vetnek véget a sötétség kegyeltjei hatalmának és gazdagságának. Ezek az oligarchiák egy tömeges depopulációs programot kívántak véghez vinni, aminek nemrég indult meg némi kihatása a világ számos fejletlen és szegényebb országaiban. Ezek a halálos projektek csak most lettek megállítva egy sor felvilágosult "nyilvánosságra hozó" által. Ezek a projektek részei olyan más tetteknek, hogy halálos patogénekkel mérgezik a világ levegőjét, óceánjait és szárazföldjeit, és egyre nagyobb sugárzást és annak gonosz mellékhatásait terjesztenek az emberiségre. Gondosan figyelemmel követjük ezeket a dolgokat, és alacsony szinten tarjuk undorító hatásaik intenzitását. Csak akkor tudjuk megszabadítani Gaia-t ezektől a dolgoktól, amikor a világ fő kormányai nagyobb ideig engedélyezik látható jelenlétünket. Itt a NESARA fontossága igen nyilvánvalóvá válik. Alig várjuk, hogy az új kormányzás valóra váljon.

A különféle finanszírozások folyamatban lévő megnyilvánulása, egy jele a nagy összegek nemzetközi határokon történő biztos átjuttatásával megbízottak túlzottan óvatos viselkedésének. Ismét arra bátorítjuk ezeket a csoportokat, hogy tegyék lehetővé számunkra, hogy sokkal nagyobb behatásunk lehessen ezekbe a felettébb fontos és nagyon kényes műveletekbe. Olyan technológiákat birtokolunk, amik képesek megoldani sok olyan nehézséget, melyek jelenleg ezen összetett procedúra elválaszthatatlan részét képezik. Ezen nehézségek ellenére, az összegek átruházói most egy olyan ponthoz érnek, ahol ezek az összegek ténylegesen biztonsággal kioszthatók. Ahogy ez a pillanat elérkezik, látni kívánjuk a romlott oligarchiák hatalmának és presztízsének tényleges végét. Itt az idő, hogy átvizsgáljuk ezt a valóságot, és lehetővé tegyük mindegyikőtöknek, hogy az adósrabszolgaság és a sötétség erkölcstelen módszereinek a végetérésében sütkérezzetek. Ezek a célok is egy nagyobb program részei, amiket sok évvel ezelőtt a Fény erői és a régóta megjósolt valóságotok elhozói közötti megállapodás állított fel. Mi arra számítunk, hogy ez végül nagyon gyorsan fog történni. Olyan tett ez, aminek az ideje elérkezett!

Az új pénzügyi rendszer, mint azt tudjátok, az új szigorú bankszabályzás (Bázel III és IV), és a hatalmas arany, ezüst, és nemesfém raktározás kombinációi, melyeket az ősi családok, a felvilágosult előkelőségek, és Szent Germain és Quan Yin isteni munkája régóta titokban tartott. Ez a mérhetetlen jólét azoknak lett szánva, akiknek szárnyalniuk kell vagyonukkal és olyan humanitárius projekteket kell teremteniük, melyek lehetővé teszik, hogy visszatérjen mindenki kitűnő egészsége, egyre változó testükről tanulhassanak, és előkerüljenek olyan új és eltitkolt találmányok, melyek segítenek az emberiségnek. Ez lehetővé fogja tenni Gaia és az ő öko-rendszerei boldogulását. Ezek a projektek az új kormányzás bevezetésében is segíteni fognak, és lehetővé teszik az évtizede folyó UFO álcázás végét. Ezek az események továbbá informálni fogják az emberiséget valódi eredetéről, és segíteni fogják a Felemelkedett Mesterek és védelmezőik, az Agarthaiak könyörületének, kegyének, és jó munkájának a kiterjesztését. Ezek a projektek egészséges táplálékot és vizet fognak szétosztani. Az emberiség sajnos hiányt szenved tápanyagokból és tiszta vízből, melyre globális szinten szükség van, hogy felkészüljön a teljes tudatosságra.

Megtesszük amit tudunk, hogy segíthessünk kiterjeszteni a Felemelkedett Mesterek és az Agarthai unokatestvérek jó munkáit. Tudatában vagyunk, hogy legtöbbetekbe mennyire beleivódtak azok a módszerek, amiket az Anunnaki vésett belétek évezredek alatt. Ezért, készülünk saját mentorainkkal, akik landolni fognak közöttetek, amikor elmagyarázzuk, hogy hogyan is voltak Atlantisz utolsó napjai. A Mennyország sok különleges könnyítést adományozott, melyek valós alapjait képezik annak, ami most mindegyikőtökkel történik. Ez a mennyek által küldött tudatnövekedés felébreszt benneteket, és lehetővé teszi, hogy egyre többen elfogadjátok egy teljesen új, és tudatosabb valóság csodáit. Számos esemény gyorsan legyengíti a sötét oligarchiák markát, akik évezredek óta az Anunnaki segítségével vezérelték ezt a birodalmat. Most ennek vége. Mindegyikőtök sötétségben töltött idejének vége, és megismeritek a bennetek lévő nagy potenciált. Ez a nagy csoda állítja fel a visszatérésetek színterét, hogy ismét galaktikus emberekké (fizikai angyaloká) váljatok.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Világotok épp belép az átmenet végső periódusába. Azok akik globális társadalmaitokat uralták, arra kényszerülnek, hogy feladják hatalmukat és presztízsüket, melyet hajdanán vitathatatlannak véltek. Ez a hatalomvesztés csak a kezdet számukra. Sok társadalmat, mint pl. Izland, mely ellenszegült a szabályaiknak, jelenleg hősként ünnepelnek. Számos kisebb nemzet is követi ezt a példát és demonstrálja mindenki számára, hogy milyen messze is állt mindez a méltóságtól. Sok más esemény is azt mutatja, hogy a sötétség régi módszerei gyorsan megfakulnak. Mi Mesterek, büszkék vagyunk ezekre az államokra, és ezen oligarchiák hatalmával szembeni ellenszegülésükre. Ez az eljárás egyre erősödik, ahogyan a sötétség kezdi teljesen felfogni, hogy itt a vége. Ez csak az első része a globális tudatossági forradalomnak. Egy új idő hajnalodik mindegyikőtök számára. Ez az új valóság azt ígéri, hogy vége szakad a misztikus szabályok szükségtelen betartásának, és hatalmas felszabadulásotokat látjátok ez időtájt.

Egy tudatossági forradalomba kezdtek, és a szabadság és álmaitok elérésének közös koalíciójába. Ezek a lehetőségek már régen ki lettek találva számotokra, és valamiképp mégis állandóan kicsúszott a lehetőség a kezetekből. A Mennyország felhasználva hatalmas befolyását, biztosítja számotokra, hogy az ehhez szükséges valóság legyen a valódi jövőtök. Ezért folyamatos megszorításban tartja a sötét oligarchiát, hogy biztosítsa sikereteket ezekben az ügyekben. Az Agarthaiak segítettek minket tovább erősíteni ezen tetteket. Így tündöklésetek ideje elérkezik. A sötétség már nem tudja tovább visszatartani az elkerülhetetlent. A pénzek a helyükön vannak, és az új bankrendszer működik. A régi módszerek most teljesen védtelenek. Rövidesen szükségtelenekké is válnak, és a történelem nagy hulladékgyűjtőjében végzik. Biztosíthatunk benneteket, hogy itt a ti időtök, és egy sor kormány ideje is, melyek készek testet ölteni előttetek.

Ezek az elbagatellizált tények képviselik annak az új hullámnak a megindulását, mely legyőzi a korábbi oligarchiák játékosait. Nem az ő világuk fogja többé már képviselni ezen globális társadalmi csoportok törtvényeit. Ehelyett bebizonyítják bűnösségüket, és hosszas elszigetelésre lesznek ítélve tőletek. A sötétség arroganciájának vége lesz, és a szabadság új korszaka megkezdődik. Ez végül új tudáshoz vezet, és a mi emberi családokhoz tartozó csoportjaink megismeréséhez. Sokáig képtelenek voltatok megérteni, hogy miképpen lettetek elszeparálva családotoktól, és megtanulni hatalmas és összetett történelmeteket eredetetekről. Ez a hagyaték, amikor közismertté válik, igen értékes lesz számotokra. Mi Mesterek, ráadásul el kívánjuk magyarázni ezt részletesen nektek. Komoly az az amnézia, ami megakadályozza, hogy teljesen megértsétek kik is vagytok valójában. El kell űzni ezt és vissza kell térjen rég elfeledett potenciálotok. Halleluja! Halleluja!

Ma sok időt töltöttünk azzal, ami tudatossá tesz titeket arról, hogy mi folyik a bolygón. Sok csodás esemény fog most történni, hogy ebbe az új valóságba juttasson benneteket. Ezért álljatok készen elfogadni azt, és tudatába kerülni, hogy milyen összetett volt a történelem ezen nagyszerű pontjára való eljutásotok. Nagyon sok csodás esemény készül most megmutatkozni előttetek! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika és Szent Geometria alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas Revitalizáló
Spiráltölcsér

Vizünk és Italaink Revitalizálása
Bárhol és BármikorKicsi, egyszerű, és mégis rendkívül hatékony eszköz italaink felélesztésére.

ENERGIA ÁTALAKÍTÓK

Elektroszmog, Földsugárzás, Éterikus negatívumok
ellen kifejlesztveVédelem a negatív energiák ellen!

Életenergia kisugárzás, Tértisztítás,  Energiablokk oldás.