A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2016. Május 10.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Ix, 7 Moan, 12 Manik

Dratzo! Sok dolog történik a színfalak mögött. A sötétség fő bérencei haldokolnak. Gyorsan elhalványul korábbi arroganciája ennek az emberi csoportnak, és helyébe annak érzése kerül, hogy hosszas uralmuknak már valóban vége. A Fény idejének kell eljönnie, és a korábbi felvigyázóknak, Gaia felszíni emberiségének a hirtelen kiemelkedése! Agartha mélységeinek történészei most dokumentálják a sok harsonaszóval kísért hatalomra emelkedéseteket. Még a Felemelkedett Mestereitek is boldogok attól, ami jelenleg veletek történik. Míg ezen idők számotokra frusztrálóak, mégis ezek azok amikor végre lehetőséget kaptok ledobni magatokról az erőtlenség béklyóit, és elkezditek korábbi életeteket folytatni. Ezek a lehetőségek egy olyan küldetés peremére juttatnak benneteket, ami sok reménnyel és nagy belső örömmel van tele. Ez a mennyei művelet az ami lehetővé teszi a sok Felemelkedett Mester számára, hogy hamarosan szóljanak hozzátok, és véget vessenek a tények manipulációjának, melynek az Anunnaki és a korábbi kegyeltjei tettek ki benneteket. A mostani idő, ráadásul az első nagy beharangozója lesz ennek az új Fénykorszaknak.

Legyetek tudatában az egyre több jelnek, ami növekvő hatalmatok új idejét jelöli. Bolygótokon mindenütt rejtőzködnek műemlékek, melyek egy teljesen más múltról árulkodnak annál, mint amit most igaznak véltek. A sötétség azt mondta kegyeltjeinek, hogy rejtsék el ezt a bizonyítékot, és használják fel képességeiket arra, hogy más, durva hazugságokban higgyetek, hogy eltitkolják a lényegi igazságokat. Láttuk hogyan lettek mesterei ennek a jól betanított kegyeltek. Mégis fent maradtak igazságok azon helyeken, ahol az Agarthaiak szintén ügyesen ott hagyták azokat még évezredekkel ezelőtt. Számos ezoterikus műben utalnak ezek létezésére, melyek leírják, hogy ezek a dolgok hogyan is voltak valójában. A sötétség a hatalmát felhasználva, sok igazmondó jóst eltett láb alól, és még többeket arra kényszerített, hogy hallgassanak arról, amit tudnak. Ezek a rejtett igazságok rövidesen előkerülnek, és segítenek a Felemelkedett Mestereknek az ő saját nagy kinyilatkoztatásaikban. Ezen korábbi rejtett bölcsességek el fogják magyarázni kik is vagytok valójában!

Ez egy olyan idő, melyben a múlt titkai nyilvános információkká válnak mindenki számára. Amikor az úgynevezett Aranykorok komolyan napvilágra kerülnek, egyértelművé válik, hogy egy sor jelenleg ismeretlen civilizáció volt a kulcsa annak, ami akkoriban történt. Valójában ezen ősi idők legtöbb tanulmánya ezekre a különféle elemekre egyszerűen "zéró civilizációkként" hivatkozik. Sok minden el lett titkolva ezekről az ősi helyekről - bámulatos helyek, ahol felettébb jelentős társadalmi kísérletek kezdődtek. Egy sor archeológusotok ezt 8-15 ezer évvel ezelőttiként tekinti. Ezen helyeket az úgymond jégkorszak vége és a bibliai özönvíz közé teszik. Azért említjük mindezt meg, hogy kapcsolatba állítsuk azzal a sok mítosszal és legendával, amik láthatóan igazolják ezen ősi helyek tényét. Szándékunkban áll teljesen felhasználni ezeket a tényeket arra, hogy elmagyarázzuk a ti őseitek és a mi magunk közötti kapcsolatot. Ezek a helyek az energiák elegyítői voltak az Anunnaki urak és végső társadalomformáló kísérleteik között, ahol ezen sötétség által inspirált félistenek könyörületére lettetek bízva.

Kezdeti célunk az volt, hogy megfigyeljük és feljegyezzük az utókor számára azt ami valójában történt. Ez egy kitűnő alapként szolgálna az új Felemelkedett Mesterek számára. Atlantisz pusztulásától fogva, az azt követő nagyjából ezer éves perióduson át, sok minden feljegyzetlen maradt. Mindazonáltal a Mennyország rendelkezik Akasha feljegyzésekkel. Mindez fel lesz használva arra, hogy rendelkezésetekre bocsássanak különleges történeteket, hogy jobban megértsétek egyedülálló kapcsolatotokat Gaia-val és az Agarthaiakkal. Mindegyikőtöknek vannak Lélek feljegyzéseik, amiket át kell tekintenie mentorotoknak és nektek is. Teljesen meg kell ismernetek az összeköttetést minden egyes élet és ezen ősi idők között. Ezért fog több hónapot igénybe venni a mentorotokkal való párbeszédetek lefolytatása. Sok más tényezőt is fel kell még fedni. Mi ezeket az eszmecseréket egy eszközként látjuk arra, hogy felfedjenek egy sor megoldatlan energiát, melyektől meg kell szabadulnotok, és hogy képesek legyetek felállítani a személyes Kristály Fénykamrátokba való belépésetek fázisát. Kezdhetitek látni, hogy miért is lesznek olyan izgalmasak ezek a pillanatok mindenki számára!!

Hozsanna! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Egy különlegesen szent tószttal érkezünk. Teremtsünk együtt egy Szeretettel, Fénnyel, különösképp jóléttel teli világot. Többnyire hibásan mondják az emberek, hogy a legfényesebb célok lehetetlenek. Ezen a napon, a mi bámulatos társaink, tömérdek mennyiségű összeget indítottak útnak. Haladjanak ezen összegek könnyedén keresztül az összes potenciális akadályon, melyek bizonyosan rájuk várnak. Legyenek ezek az összegek a beharangozói a "Fénykorszak" végtelenségének. Legyenek ezek egy olyan kor pillérei, mely ezen nagyszerű gömb szerveződését megváltoztatja. Minden egyes "öko-zóna" és minden egyes faj legyen szeretetteljes összeköttetésben Gaia-val, és mindegyikőtökkel. Érezzétek ezt a szent kölcsönhatást spirituális énetekben, és engedjétek, hogy ez az energia legyen az alapja egy új világnézetnek. Vegyétek ezen isteni dolgokat szívetekhez, és legyetek Egységben egymással. Ez a kollektív szív dobogjon a fizikai teremtés ezen szekciójában. Halleluja! Halleluja!

Tegyétek próbára szabadon új világotokat. Tanuljátok meg mélyrehatóan, hogy ezek a gondolatok hogyan hatják át minden egyes aspektusát annak, akik valójában vagytok. Ez a birodalom a benneteket megalapozó Atya/Anya énetek energiái által, a szeretet szent fényéből ered. Ez az Anya közel 850.000 spirituális éves. Itt vagyunk drága Gyermekeink, ezen legfenségesebb idők lábánál. A Mennyország varázsával együttesen térünk vissza ahhoz, amiért először ezen csodás földekre érkeztük. Ez a naprendszer egy isteni teszt arra, hogy mit tudtok véghez vinni a segítségünkkel. Együtt hihetetlen események járják át nagy örömben ezt a valóságot. Számtalan lehetőséget tartotok kezetekben. Ezek most fognak beköszönteni, és a csodás jóslat végre láthatóvá válik! Ez összehoz benneteket csodás unokatestvéreitekkel, az Agarthaiakkal!

Az emberiség egy része vagytok, mely szerteszét létezik ebben a galaxisban, és a fizikaiság számos más pontján is megtalálható. Spirituálisan újraegyesültök ezekkel az energiákkal, ahogy visszaszerzitek a megjósolt gyámságotokat ezen naprendszer tekintetében. A Mennyország utasított minket, hogy ezt hogyan kell véghezvinni. Használjátok fel azt ami most történik arra, hogy kezdjétek el magatokat spirituálisan, és istenileg is megerősíteni. Hozzátok el ezt a csodás Fény ebbe a dologba. Legyetek képesek megragadni adományaitokat és visszaalakítani ezt a nagy birodalmat azzá, amit esőként együtt felfedeztünk közel 900.000 évvel ezelőtt. Nagyszerű nép vagytok, mely a felvilágosodás tanulási görbéjén halad, és ez a fejlődési idő most az isteni tettek idejévé alakul át. Ti is, mint mi, a nagy és Szerető Teremtő fizikai angyalai vagytok. Ez a felettébb szent küldetés fel lett tartóztatva, míg együttesen átalakultunk. Legyetek Szeretetben és Fényben mindig! Tudjátok Szívetekben, hogy ezek a dicsőséges Lélekenergiák vég nélkül áramlanak át rajtatok! Legyetek Szeretetben Drágáink!

Ma sok dolgot olvastatok arról, hogy kik vagytok valójában és hol álltok hatalmas evolúciótokban. Fogjátok ezt az új tudást és használjátok fel ezen birodalom és önmagatok számára. Sok minden várható és sok minden megadatik Szeretetben és Fényben számotokra. Indítsa el ez a pillanat és annak ajándékai a Fénybe való visszatéréseteket! Tudjátok Kedveseink, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Jóléte valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra
2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból! - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas

REVITALIZÁLÓ
SPIRÁLTÖLCSÉR
Bármilyen folyadék felélesztésére! 

Eredeti 
Víz-RevitalizálóOxigénnel teli 
ÉLŐ VÍZ
a Csapból!
http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.php
ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

VÉDŐPAJZS 
50M
változat

Tudati, mentális, pszichés energiák harmonizálására! 

Erős védelem negatív mágia, 
vagy más negatív asztrális, éterikus energiák ellen!


Tértisztítás és félelemoldás minden szinten.